Advies (1)

Bent u zelf van plan om de kamers van uw woning opnieuw in te richten, of bent u momenteel bezig met de bouw van een woning en zoekt u inspiratie voor de volledige inrichting van uw woning? Op onze website vindt u al veel tips en handige trucjes om een warme, gezellige sfeer te creƫren. Toch kan het zo zijn dat dit voor u niet voldoende is, of dat u een specifiek advies wilt hebben. Immers, niet iedere woning is hetzelfde, niet iedere kamer is gelijk qua vorm, enzovoorts. Het is hierdoor niet altijd even makkelijk om uw kamers aan te passen, met de tips die we op onze website geven.

Ook op het gebied van de tuin vinden veel mensen het lastig om tot een goede inrichting te komen met onze tips. U dient immers enigszins verstand te hebben van de verschillende bloemen en struiken, die gedurende de verschillende seizoenen in bloei staan.

Advies op maat van een specialist

Om u hierbij te helpen bieden we u een advies op maat, waarbij we u tips geven die specifiek aansluiten bij de vorm van de kamers in uw woning. Ook kunnen we u advies geven over de inrichting van uw tuin, waarbij u ieder seizoen planten in bloei heeft staan. Heerlijk als u een avondje op uw terras wilt zitten in de zomer!

Bent u benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen op het gebied van de inrichting van uw woning of tuin? Informeer er eens naar via ons contactformulier.

Doe het zelf?
Of heeft u misschien helemaal geen advies nodig en bent u een echte doe-het-zelver? Voor al uw bouwmaterialen en gereedschappen kunt u terecht bij onze vaste partner: www.bouwmarkttotaal.nl