Kozijnen van Kunststof? Jazeker!

Meer informatie over kozijnen van kunststof kun je vinden op de website van Profel.

Kunststof kozijnen staan vaak niet bekend als een “sexy” product. Schrijf ze echter niet meteen af, want ze zijn zeer prijsvriendelijk en isoleren daarnaast ook bijzonder goed. Hieronder enkele redenen waarom ze niet onder doen voor houten of metalen kozijnen.

 • Onderhoudsgemak: Kunststof kozijnen zijn ontzettend makkelijk te onderhouden. Met de tuinslang een beetje water eroverheen voordat je ze met een spons afdoet en klaar is Kees.
 • Er is veel mogelijk met kunststof kozijnen en stijlen. Laat je kozijnen helemaal op maat en jouw smaak afstellen en creëer je eigen look.
 • De isolatiewaarde van kunststof kozijnen. Wist je dat kunststof kozijnen ontzettend goed isoleren? Ze zijn veel duurzamer dan hout en aluminium met een lagere U-waarde (hoe lager deze score hoe beter de isolatie). Dan houd je het wel lekker warm binnen. Wel zo prettig.’
 • Op zoek naar de look van hout of aluminium, maar wil je wel besparen door een kunststof kozijn te kiezen? Dan kun je ook overwegen om een combinatie te laten plaatsen. De uitstraling van hout of aluminium met een lagere prijs, ideaal!
 • Qua prijs/kwaliteit zul je niet beter vinden. Kozijnen zijn gewoon bijzonder duur, daar valt helaas weinig aan te veranderen. Door te kiezen voor kunststof kozijnen kun je de kosten wel drukken, soms tot meer dan 30%! Kortom, een budgetvriendelijke investering.

Woonplant van de maand augustus is de Kalanchoë

De Kalanchoë, een kamerplant met de sierlijkste kleuren en unieke vormen. Deze plant is een ideale kamerplant voor mensen met weinig tijd. Deze bloeiende kamerplant heeft maar weinig verzorging nodig is dan ook erg gemakkelijk in het onderhoud. U kunt deze plant eenvoudig kleurrijk en bloeiende houden. De Kalanchoë beschikt over dikke en stevige blaadjes, deze bladeren houden zelf wat vocht vast waardoor ze niet zo vaak water nodig hebben. Alleen al door de unieke uitstraling verdiend de Kalanchoë de titel van woonplant van de maand. Deze kamerplant is erg geschikt voor het interieur, om zo op een eenvoudig manier meer kleur te geven aan een ruimte. Doordat de plant gemakkelijk te verzorgen is heeft u niet per se groene handen nodig. Er zijn verschillende soorten van de Kalanchoë, een van de bekendste is de Kalanchoë Blossfeldiana. Dit soort beschikt over unieke getekende bladeren en deze zijn hoge en dunnen planten met bloemetjes die op lampionnen lijken.

De herkomst van de Kalanchoë

De Kalanchoë is een plant die behoort tot de vetplantenfamilie. Er zijn meer dan 100 verschillende soorten die onder deze plant vallen en veel ervan komen oorspronkelijk uit Madagaskar. Deze plant wordt ook wel een zogenaamde kortedagplant genoemd, dit houdt in dat de bloemknoppen pas gaan vormen als ze minder dan twaalf uur licht per dag opvangen. De naam van deze sterke kamerplanten komt van het Chinese woord ‘Kalan Chau’.  De Kalanchoë is vooral bekend in China en ook in Zuid- en Zuidoost Afrika. Rond het jaar 1930 werd deze exotische plant Europa binnen gehaald, dit werd gedaan door een Duitse zaadhandelaar. De naam van de man die de Kalanchoë Europa hebben binnengehaald is Robert Blossfeld, zijn naam is dan ook gegaan naar de Blossfeldiana. De plant heeft het gemak van een vetplant en de uitstraling van een tropische kleurrijke beauty. De Kalanchoë krijgt ook nog een pluspunten voor het feit de meeste soorten van deze plant gewoon in de volle zon kunnen staan. Op deze manier is de Kalanchoë een geschikte plant om de vensterbank mee op te vrolijken.

Verzorging en plaatsen van deze kleurrijke plant

Deze unieke kamerplant staat bekend om de makkelijke verzorgen en daarnaast door de sierlijke uitstraling. Veel bloeiende kamerplanten hebben meer verzorging nodig om de kleuren en sierwaarde te behouden. Dit geldt niet voor de Kalanchoë, deze kan met weinig verzorging in een prima staat blijven en goed doorbloeien. Om de Kalanchoë nou optimaal te laten groeien en bloeien en de mooiste kleuren uit deze plant te krijgen zijn er wel een aantal punten waar u op kunt letten. De standplaats maakt niet heel veel uit, deze kan zowel in de directe zon als op een donkere plek staan. Doordat de Kalanchoë valt onder de familie van de vetplanten kan deze zware omstandigheden overleven en ontwikkeld deze zijn eigen natuurlijke voedingsstoffen. Het is dus niet nodig om deze plant nog extra voeding toe te dienen. De Kalanchoë is dus een gemakkelijke plant, maar met een zeer unieke uitstraling, deze plant kan overal in het interieur worden geplaatst!

Hoe brengt u sfeer aan met verlichting?

Je wilt het vanzelfsprekend zo gezellig mogelijk in je woning maken! Niet alleen de inrichting van de woonkamer speelt hier een belangrijke rol bij, ook de inrichting van de slaap- en badkamer in huis. Je eindigt de dag immers altijd in de slaapkamer en begint de dag met een warme douche in de badkamer! Reden genoeg om ook deze ruimtes eens in de zoveel tijd van nieuwe interieurelementen te voorzien voor een gezelligere sfeer. Een van de manieren om de sfeer in huis te verbeteren is het gebruik van verlichting. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan het gebruik van ledverlichting in huis? Ledverlichting is duurzaam, makkelijk te plaatsen en daarbij erg gezellig.

Ledverlichting achter een kast gebruiken

Een van de toepassingen van ledverlichting in huis is het gebruik van ledverlichting achter een kast of bank. Er zijn speciale strips met ledverlichting te koop, die je eenvoudig op het hout van je kast kan plakken met dubbelzijdig plakband. Niet alleen is deze toepassing van ledverlichting in de woon- en slaapkamer een mogelijkheid, ook kun je de ledverlichting in de badkamer gebruiken. Met de ledverlichting wordt de kale, saaie uitstraling van muren en kasten opgefleurd! De verlichting weerkaatst namelijk via de muren je kamers in.

Verschillende kleuren ledverlichting in huis

Naast het feit dat je ledverlichting vrijwel overal in je woning kunt gebruiken, is ledverlichting in verschillende kleuren verkrijgbaar. Soms wordt de ledverlichting zelfs met een bedieningspaneel geleverd, waarmee je de kleur van de ledverlichting eenvoudig aan kunt passen. Laat de kleur bijvoorbeeld automatisch veranderen, laat de kleur verspringen, of stel de kleur zelf in vooraf. Ledverlichting is over het algemeen zonder hulp van een elektricien te bevestigen.

Tip: begin de dag met een warme douche met helder licht in de badkamer en eindig de dag met romantische rode ledverlichting achter de tv-meubel in de woonkamer!

Bron: Elektriciensantwerpen.be

Is uw tuin al klaar voor de winter?

Op dit moment vallen de blaadjes alweer van de bomen. Dit betekent dat het tijd is om de tuin klaar te maken voor de winter. Natuurlijk wilt u ook in de winter nog kunnen genieten van uw tuin. Wij geven u graag tips.

Een veranda
Met een veranda zorgt u ervoor dat u ook tijdens de koude maanden kunt genieten van de tuin. Door te investeren in een veranda kunt u vier seizoenen lang genieten van uw tuin. Op het moment dat u kiest voor een veranda, zal deze in de meeste gevallen op maat worden gemaakt. Elke tuin is namelijk anders en dit vereist een grote mate van ambacht. Een professional heeft veel ervaring met het plaatsen van veranda’s en zullen ervoor zorgen dat uw tuin er prachtig uit komt te zien met de veranda.

Najaarsbeurt
Het is van belang om de tuin klaar te maken voor de koude dagen. Denk bijvoorbeeld aan het snoeien van de bomen en het opruimen van de bladeren. Daarnaast is het ook belangrijk om uw vijver voor te bereiden voor de winter. Dit zou u zelf kunnen doen, maar het is ook prettig om dit te laten doen door een professional. Die weet namelijk precies waar ze op moeten letten en kunnen u ook handige tips geven om ook uw tuin in de winter goed te verzorgen. Een handige tip is om bijvoorbeeld een net over uw vijver te plaatsen tijdens de herfstmaanden. Zo vallen er geen blaadjes in de vijver maar worden deze handig opgevangen door het netje.

Bloembollen planten
Bij het winterklaar maken van uw tuin is het ook belangrijk dat u al vooruit kijkt naar de aankomende maanden. Deze maand kunt u ook bloembollen planten zodat u vanaf januari kunt genieten van prachtige krokussen en tulpen.

Online tuinplanten bestellen

Tegenwoordig bestellen we van alles online, maar wist u dat u ook online planten kunt bestellen? Als u iets bijzonders wilt is dat heel handig!

In de reguliere tuincentra staat vaak een beperkt aanbod, terwijl er prachtige en heel bijzondere tuinplanten zijn. Kijk bijvoorbeeld eens bij de tuinplanten van directplant.nl. Ook als u niet weet wat u wilt, kunt u hier heel makkelijk zoeken op kleur en bloeiseizoen!

Tuinplanten, struiken en bomen vormen samen met de harde materialen de tuin en bepalen de sfeer. Wilt u in één keer een plantenborder aanleggen dan bestaan er borderpakketten. Deze pakketten kiest u aan de hand van kleur en stijl en u kiest net zoveel pakketten als u aan vierkante meters te vullen heeft. Of u nu kiest voor wit, roze, blauw of een mix aan kleuren en vormen, het is allemaal mogelijk. Naast borderpakketten kunt u ook voor kant-en-klare hagen kiezen. Zo wordt het aanleggen van een tuin wel heel makkelijk!

Wilt u zelf aan de slag dan zijn er een aantal tips om een border te ontwerpen.

 • Bepaal eerst of de border in de zon, halfschaduw of schaduw ligt. Halfschaduw is over het algemeen het makkelijkste en schaduw het moeilijkste.
 • Let op de grondsoort. Er zijn planten die kieskeurig zijn.
 • Kies dan voor verschillende bloeitijden zodat uw border op meerdere momenten aantrekkelijk is.
 • Breng hoogteverschillen aan door te variëren met planthoogtes. Vooraan kunnen de lager blijvende planten, achteraan de hoge planten.
 • Zorg voor variatie in blad en bloem. Bijvoorbeeld door bloeiaren met bloemschermen te combineren. En fijn blad met groot blad. Dat maakt het interessant om naar te kijken.

Vergeet ook niet om struiken en bomen in uw tuin te planten. Dat is het geraamte van uw tuin! Daarom is het ook belangrijk om bladhoudende planten of struiken in de tuin te zetten. Zo heeft u het hele jaar iets groens om naar te kijken.

Neem eens een kijkje in de uitgebreide plantengids van Directplant en laat u inspireren!

Landelijk wonen, een oase van rust

De interieur van jouw huis kan de sfeer in huis bepalen. Zachte en rustige tinten kunnen al sfeerbepalend zijn en zorgen voor meer rust in huis. Net zoals een ordelijk huis zorgt voor meer rust in je hoofd kan de keuze in interieur ook bepalend zijn voor je gemoedstoestand. Een landelijke inrichting is een perfecte interieurstijl die zorgt voor een oase van rust in huis. Landelijk wonen bezorgt je een sfeervolle woning en een fijne stijl, een huis in om thuis te komen. Hoe creëer je een landelijk interieur in huis? Hier een aantal tips en tricks om landelijk te wonen.

Kleuren

Het maakt niet uit of je in een vrijstaande boerderij woont met genoeg land om je heen of in een appartement in de stad, landelijk wonen kan overal. Kleuren zijn typerend voor deze stijl. Zorg voor zachte en natuurlijke tinten in huis. Een neutrale kleur op de muur zorgt voor een groot ogende ruimte en rust verder in huis. Kies voor een bepaald kleurenthema en laat bijvoorbeeld maximaal vijf tinten toe in je wonen. Zo past alles bij elkaar en heeft het een mooi totaalplaatje. Je hoeft je geen zorgen te maken of iets wel past of niet, wanneer je binnen het kleurenpalet blijft past alles.

Natuur

Een landelijke manier van wonen kenmerkt zich ook aan het gebruik van natuurlijke materialen. Voorkom plastic en simpele stoffen in huis. Ga voor hout, metaal, ijzer, katoen en wol. Deze harde en authentieke materialen zorgen voor een landelijke kamer. Een mooie grote houten tafel in de woonkamer met een tafelkleed of tafelloper van een katoenen stof geeft al een mooi landelijk effect. Kies voor houten keukenkastjes en voorkom een plasticlook met een laag verf erover. Kies voor natuur. Een grenen bed is ook een typisch element van een landelijke stijl en is perfect voor in de slaapkamers. Planten mogen ook zeker niet ontbreken, een aantal grote kamerplanten voor in de woonkamer, hangplanten voor in de keuken en wat vrolijk groen verder verspreid door het huis.

Een landelijke manier van wonen kenmerkt zich aan rust en ruimte. Kom thuis in een oase van rust door een fijne woonstijl. Kies voor zachte tinten in huis en houdt je bij een vast kleurenpalet. Zo kun je eenvoudig jouw huis inrichten en stijl en kleurruis voorkomen. Kies voor natuur, natuurtinten en natuurlijke materialen en voel je helemaal thuis in een landelijke inrichting van jouw huis.

Tips bij de aanschaf van een woning

Veel mensen hebben geen idee waar zij allemaal op moeten letten bij de aankoop van een woning. Dit kan komen doordat zij het simpelweg niet weten, maar ook onvoldoende vooronderzoek draagt hieraan bij. Het is goed om vol informatie op pad te gaan, want de woningmarkt is enorm in beweging. Maar hoe schaf je verstandig een woning aan? Wij van Sfeerhuys Geerts zullen een aantal belangrijke tips voorschotelen en hopelijk weet jij jouw droomwoning aan te schaffen.

Blijf concurrentie voor

Wanneer je het huis van je dromen heb gevonden zal je in de meeste gevallen niet de enige zijn. Daarom is het goed om wat zaken meteen op papier te zetten. Zorg, natuurlijk na de eerste bezichtiging, er meteen voor dat er een tweede bezichtiging wordt gepland. Zo kan je een kleine voorsprong inbouwen en ben jij straks degene die aan het langste eind trekt.

Vooronderzoek

Onderzoek is en blijft belangrijk bij de aanschaf van een nieuwe woning. Zorg ervoor dat je weet in welke prijsklasse je een woning kunt kopen. Zo ga je op zoek in de juiste richting en blijkt het niet achteraf dat je verkeerde keuzes hebt gemaakt. Je kan online een berekening maken van je mogelijke hypotheek, maar het is aan te raden om dit ook door een professional te laten bekijken.

Kwaliteit van de fundering

Het is te allen tijde goed om de fundering van de woning door een professional te laten bekijken. Een bouwkundig rapport bij Inspeciecentrum.nl kan de oplossing bieden. Zo weet je zeker dat je een huis koopt waar niet over een aantal jaren voor duizenden euro’s verbouwd moet worden terwijl je het op voorhand al had kunnen weten.

Etentje? Zo creëer jij een prachtige tafel!

Of het nu met een verjaardag is, met Kerstmis, of gewoon tijdens een gezellig etentje met vrienden: het eten wordt altijd extra leuk als de tafel prachtig gedecoreerd is. Allereerst is het belangrijk om te bepalen wat voor thema je etentje heeft en, in het geval van geen thema; welke sfeer je wilt creëren. Welke kleur associeer je met de sfeer die je wilt creëren? Dat wordt je themakleur! Zoals je je telefoon opvrolijkt met telefoon accessoires, richt je ook gezellig je interieur in met accessoires en ook de eettafel geef je wat meer sfeer met behulp van leuke spulletjes. Voor een rustige uitstraling is het verstandig om de eettafel helemaal in te richten in je uitgekozen themakleur. Neem daarnaast ook de volgende tips in acht om een prachtige tafel te creëren.

Linnen servetten vouwen

Eén keer investeren in een paar mooie linnen servetten en je kunt de komende jaren elke keer weer een prachtige tafel creëren met behulp van deze linnen servetten. Ze geven je tafel een chique uitstraling en bovendien kun je er allerlei creaties mee maken. YouTube staat vol met tutorials van het vouwen van servetten. Geen zin om te vouwen? Rol de servet dan netjes op en bind er een lintje omheen in de themakleur van je tafel. Zo makkelijk kan het zijn!

Tafelloper

Simpeler kan het bijna niet en toch ziet je tafel er gelijk een stuk meer aangekleed uit: een tafelloper. Met kerstmis kun je dit in de gebruikelijke kleuren goud, rood of zilver doen. Ook een simpele witte tafelloper voldoet natuurlijk voor een chique kersttafel. Bij niet-thema etentjes kun je de tafelloper natuurlijk mooi afstemmen op de rest van je interieur. Heb je een centrale kleur in je huis? Koop dan je tafelloper ook in deze kleur om de decoratie van je tafel af te stemmen op je interieur. Dit hoeft overigens niet veel geld te kosten. Als je zelf een kastje, hanglamp of zelfs een telefoonhoesje kunt maken, dan kun je dit ook in elkaar knutselen. Je maakt het heel gemakkelijk zelf van een lapje stof dat je op de markt koopt! Niet zo’n fan van tafellopers? Dan voldoet een mooi tafelkleed uiteraard ook.

Bloemen

Bloemen werken al-tijd. Wil je een rustige, klassieke uitstraling geven aan je tafel? Zet dan een aantal kleine witte bloemen of bloemstukjes op tafel. Wil je juist een kleurrijke en vrolijke tafel voor bijvoorbeeld een zomerse barbecue? Plaats dan heel veel bloemen in verschillende kleuren en vazen op tafel. Ga ook eens volledig out-of-the-box en knip bijvoorbeeld de steel van je bloemen af en laat ze drijven in een glazen bol of op een schaaltje.

Voor een kleurrijke tafel kun je ook kiezen voor een mooie fruitschaal. Dit hoeft echt niet altijd een saaie metalen schaal te zijn, er bestaan ook unieke houten fruitschalen in allerlei soorten en maten die je tafel net dat beetje extra geven.

Tafel dekken

Wanneer je echt een chique tafel wilt, “zoals het heurt”, dan kun je de volgende tips aanhouden bij het dekken van de tafel:

 • Leg de vorken links van het bord, de messen en eventuele lepels voor soep rechts van het bord en het dessertbestek boven het bord;
 • Het bestek moet altijd op volgorde van de gangen liggen, van buiten naar binnen;
 • Leg de vorken niet naast elkaar, maar dakpansgewijs;
 • Leg het servet (al dan niet gevouwen) op het bord;
 • Heb je meerdere wijnen bij de verschillende gangen? Zet de verschillende wijnglazen dan ook op volgorde van buiten naar binnen in een diagonale lijn;
 • De waterglazen zet je boven de wijnglazen in de diagonale lijn.

Vergeet natuurlijk vooral niet om voor het diner een foto te maken van het prachtige eindresultaat. Veel van de accessoires die je hebt gekocht voor je tafel kun je vast nog een keer gebruiken. Met een foto kun je bij een volgend etentje dus gewoon de foto namaken en hoef je nergens meer over na te denken. Oh ja, een fotootje met de selfie stick terwijl iedereen aan tafel zit te genieten mag natuurlijk ook niet ontbreken! Zo kun je later nog eens terugkijken op een geslaagde avond met een prachtige tafel.

Welke kleur kies jij het liefst als themakleur bij een etentje?

De verfwinkel van Schilderpret.

In de verfwinkel van Schilderpret vindt je voornamelijk Koopmans producten. Deze keuze is bewust gedaan op basis van vele ervaringen van schilders. De prijzen zijn redelijk concurrerend en verpakking en de verzending gebeurd door Koopmans zelf. Koopmans is een begrip in de schilderswereld en heeft door de jaren heen een naam opgebouwd met hun 275.000 kleuren inmiddels. Ook om hun regio kleuren uit Friesland zoals antiekgroen zijn ze zeer bekend om geworden

 

De Koopmans producten.

Van beits tot alkyd verf is te vinden in de verfwinkel. Perkoleum is een bekend merk hier in de regio en daar buiten.De verf van Koopmans bestaat inmiddels al 130 jaar en heeft een grote reputatie opgebouwd. Perkoleum is in 1980 gelanceerd en is een heel bekende beits op lijnoliebasis die verkrijgbaar is in een zijdeglans en een hoogglans. Later is de Ecoleum erbij gekomen. Carboleum is dan ook niet meer nodig. Het is een product die zeer milieuvriendelijk is en het ruw hout goed beschermd tegen weersinvloeden.

 

 

De prijzen en categorieën

De prijzen in de verfwinkel zijn standaard 20 procent goedkoper dan andere webshops. De reden hiervan dat wij inkopen tegen low prices. De verf van Koopmans doet niet veel onder dan andere bekende verfmerken. De eigenschappen zijn goed te noemen tegen een redelijke prijs. De verfwinkel heeft veel categorieën die onderverdeeld zijn in: alkyd verf, watergedragen verf, beits, grondverf, krijtverf, latex, primer, voorstrijk en diversen. Er zijn altijd vaste aanbiedingen op bijna elk product van Koopmans. Wat niet onder de korting valt zijn de schuurmachines en diversen.

 

Verpakking en verzending.

Bij Koopmans worden de producten zo zorgvuldig verpakt dat ze geen schade oplopen tijdens het transport. Bij de verpakking zit ingesloten standaard: het bestelde product, roerstokken en documentatie over het product, zodat je weet waarvoor he t geschikt is. De verzending wordt verzorgd door het vertrouwde Post. Nl. de kosten bedragen 6,95 voor een pakket onder de 10 kilo. Boven deze grens zijn er andere tarieven welke je kun t vinden op post.nl. Alle producten zijn direct leverbaar. Wanneer je voor 16.00 besteld heb je de verf de volgende dag al in huis. Bestel je boven de honderd euro betaal je geen verzendkosten meer.

Voor meer informatie ga naar: http://verfwinkel.schilderpret.nl/

Warmteverlies opsporen met een thermografische inspectie

Met de koude wintermaanden wil je de avonden het liefst thuis doorbrengen op de bank met een kopje warme thee en de verwarming aan. Soms lijkt het echter dat sommige delen in het huis zo koud zijn en nauwelijks opgewarmd worden terwijl de verwarming op volle toeren staat. In andere ruimtes in je huis kan het echter zo zijn dat het in een mum van tijd is opgewarmd en warm blijft. In dat geval kan er sprake zijn van warmteverlies in delen van je huis.

Warmteverlies ontstaat als een huis niet goed geïsoleerd is en er naden en spleten zijn waar de warmte doorheen gaat. Ook als je last hebt van daklekkages en andere mankementen aan je dak. In dat geval is het noodzakelijk om als eerste vast te stellen in welke delen van je huis sprake is van warmte verlies. Aan de hand van een thermografische inspectie wordt opgespoord waar de warmte ontsnapt en welke delen van het huis niet verwarmd worden. Een thermografische inspectie geeft daarom een goed beeld weer van de warmtespreiding in je huis.

Warmteverlies opsporen met een thermografische inspectie, hoe werkt dat

Bij het opsporen van warmteverlies in he huis wordt gebruik gemaakt van een infra rood camera die de warmte kan opmeten. Delen die dan blauw of paars oplichten zijn dan kouden delen in het huis en de delen van het huis die rood of geel zijn, zijn warm. Aan de hand van dat overzicht kun je dan precies zien welk deel van je huis goed opgewarmd wordt in de huidige situatie en welke deel van je huis niet goed verwarmd blijft. Wil je weten hoe het precies werkt dan kun je een kijkje nemen op de website http://www.dakbedekking-brabant.nl/

Je kunt voor een thermografische inspectie een dakdekker inschakelen. Deze zal je gehele huis met de infra rood camera op beeld vastleggen zodat je visueel een overzicht hebt van de delen die niet goed verwarmd worden en de delend oe wel goed verwarmd worden. Aan de hand van dit overzicht kan de dakdekker een rapportage opstellen. In dit rapport krijgt u een duidelijk overzicht van de staat van warmteverlies van je woning. Daarnaast krijg je uitleg en advies over de mogelijke oplossingen die u kunt krijgen om het warmteverlies terug te dringen. Zo wordt u bijvoorbeeld op de hoogte gesteld van waar de gaten en kieren zich in uw huis bevinden en of het huis overal goed geïsoleerd is. Aan de hand van het rapport kun je vervolgens stappen ondernemen om dit op te lossen. Voor een thermografische inspectie kunt u terecht op Dakbedekking Brabant – thermografische inspectie.

Thermografische inspectie bij daklekkage

Bij daklekkage is het gebruik van een infra rood camera erg handig. Op die manier kun je aan de hand van een thermografische inspectie de lekkage nauwkeurig vaststellen en kun je doelgericht de lekkage opsporen en herstellen. Dit voorkomt dat er onnodige kosten en grote herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd. Met de thermografische inspectie voorkomen je onnodige werkzaamheden.