Accessoires voor badkamer en toilet

Voor de allernieuwste accessoires in de badkamer of toilet, ben je bij Geesa aan het goede adres. Haiku, Nemox, Modern Art, Hotel, Basket en de nieuwe collectie AIM zijn de populaire lijnen van badkameraccessoires die zijn nu verder uitgebreid zijn met nog meer prachtige producten. Deze oerdegelijke Nederlandse producent heeft stijlvolle en elegante aanvullingen op de badkamer of het toilet die niet alleen praktisch zijn in het gebruik maar ook het interieur verfraaien en decoreren. De perfecte kwaliteitsaanvulling voorzien van de juiste details, in bijpassende stijl en kleuren. Nostalgisch, modern of ergens ertussenin, in de uitgebreide series van de Geesa accessoires is de stijl en vorm terug te vinden die het sfeerbeeld van toilet en badkamer kan vervolmaken. Onderstaand worden een aantal series besproken en de laatste nieuwigheden die aan deze collecties zijn toegevoegd.

AIM staat voor Less is More

Minimalistisch door eenvoud in het ontwerp gecombineerd met duurzaamheid, dat zijn de kenmerken van de Geesa AIM serie voor badkamer en toilet. Ontworpen door Joanna Boothman Design uit Amsterdam in geometrische strakke lijnen die symmetrie beloven. Less is more, niet alleen door eenvoud in het design maar zeker ook als het op monteren aankomt. De serie omvat twintig toilet- en badkameraccessoires die alle ondersteunende voorzieningen bieden. Een primeur voor AIM van Geesa is de uitbreiding met een smal glazen planchet als telefoonhouder, ook te combineren met een toiletrolhouder. Wellicht kan dit schade doordat de mobiele telefoon in het toilet valt helpen voorkomen.

Geesa Nemox stijlvolle accenten

De Nemox collectie combineert subtiele en functionele elementen in stevig uitgevoerde badkameraccessoires. Ronde vormen met subtiele lijnen en roestvrijstalen of chromen afwerkingen typeren de Nemox collectie. Daardoor ook een collectie van accessoires die te combineren is met meerdere stijlen, van tijdloos tot trendy en modern. De nieuwste collectie bevat nu ook een geelkoperen zeepschaal, alsook een pakket accessoires in RVS, waaronder een toiletrolhouder, een borstel en een handdoekhaakje voor naast het fonteintje in de wc.

Modern Art als design je aanspreekt

De Modern Art serie valt gelijk op dankzij de stijlvolle, strakke vormgeving en de luxe uitstraling. Over de hele wereld staat deze collectie badkameraccessoires bekend, en wordt hij gekocht door liefhebbers van modern en minimalistisch design. Vierkante strakke vormen gaan daarbij niet ten koste van elegantie bij deze goeddoordachte lijn van accessoires. De collectie omvat zelfs een aantal verschillende douchedeurgrepen en -knoppen om ook de douche geheel in lijn te brengen met de overige vormgeving. Breid je collectie nu uit met een planchet of een badhanddoekplateau voor in de badkamer.

De serie Hotel valt overal ter wereld in de smaak

De Hotel accessoire collectie zie je over ter wereld terug in hotels en andere publieke ruimtes, zoals vliegtuighallen. Deze basisserie is misschien zelfs wel de grootste collectie van accessoires voor de badruimte met zelfs een groot aantal verschillende afvalemmers zoals een prullenbak, een pedaalemmer en een wandafvalemmer in de collectie. Door een doordachte en kwalitatieve uitvoering ontstaat focus op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. De nieuwste uitbreiding van het assortiment is een prachtige handdoekkorf, handig en stijlvol.

Handige basket collectie voor in de badkamer

De Nederlandse firma introduceert dit seizoen ook nieuwe fles- en sponshouders in de accessoirescollectie basket, voor handig gebruik in de badkamer. Handige hulpmiddelen die altijd ter plekke zijn daar waar nodig. Functionaliteit en design worden gecombineerd in deze douche- en badkorven, die in verscheidene maten en uitvoeringen te verkrijgen zijn. De fraaie Geesa basket collectie wordt uitgebreid met een rechthoekig exemplaar en een hoekbasket met opening aan de voorkant. Ook nieuw zijn twee langwerpige baskets, die uitlopen in de lengte en aan de lange zijde gemonteerd kunnen worden.

Met het toevoegen van deze nieuwe producten aan hun collectie biedt Geesa nu een nog breder palet van producten waarmee u uw toilet, badruimte en in sommige gevallen ook het interieur, kunt voorzien van stijlvol gemak. Kijk op de website van Sani-bouw.nl voor een overzicht en meer aanvullende informatie over welke accessoires voor badkamer of toilet het beste bij uw interieur zouden kunnen passen.