Alles op maat

Diverse technieken hebben er tot geleid dat we de dag van vandaag op de meest efficiƫnte manieren materiaal, afhankelijk van de toepassing, kunnen vormen tot dakbedekkingen voor uw pand of woning. Wat is deze techniek, hoe werkt dit en wat zijn de verschillen? Wilt u weten hoe dit word toegepast en welke materialen gebruikt kunnen worden? Dan hebben wij de antwoorden voor u op een rijtje gezet.

 

Zetwerk op maat?

De hoeken van plaatmateriaal zoals aluminium, zink, lood of Plastisol zijn allemaal nauwkeurig om te buigen tot gepaste scherpe of ronde vormen voor de afwerking van uw dak. Dit wordt gedaan met behulp van een zetbank. Dit proces is snel, efficiƫnt, kost minder tijd en wordt altijd net afgewerkt door vakspecialisten van het hoogste niveau.


Toepassing van zinken zetwerk

Zink is een zeer betrouwbaar materiaal van hoge kwaliteit. Bakgoten, masgoten, vergaarbakken, dakranden, goten, regenpijpen, verbindingstukken en dakgootbeugels zijn allemaal te realiseren met zink zetwerk. En mocht u nou een exacte replica willen hebben van het originele dan is het mogelijk vergaarbakken, regenpijpen en dakgoten precies tot in de details na te maken.


Verschil tussen zink op maat en aluminium op maat

Gaat u voor een karakteristieke uitstraling dat gemakkelijk te repareren is, niet veroudert en met een levensduur die kan oplopen tot wel 50 jaar. Zink op maat is bij zowel nieuwbouw als renovatie toe te passen en wordt niet broos door zijn hoge corrosiebestendigheid. Of gaat u voor een moderne en elegante uitstraling? Dan is aluminium op maat iets voor u. In tegenstelling tot zink, roest aluminium niet maar oxideert het. Dit wil zeggen dat het materiaal zichzelf beschermd en in principe voor een dun laagje zorgt dat metaal afsluit van zuurstof. Mocht u nou wat meer informatie of advies nodig hebben? Ga dan naar een dakgroothandel.