Bescherm je tuinmeubilair goed

Wanneer je een nieuwe tuinset hebt gehaald om in de zomer van de zon te genieten of al een tijdje geleden een prachtige tafel gemaakt of gekocht hebt voor in de tuin, dan wil je deze graag zo lang mogelijk heel en goed houden. Zo kunnen grote hagelstenen en zure regen dat ontstaat door verschillende stoffen in die in de lucht hangen al snel het tuimeubilair aantasten wanneer deze niet goed beschermd zijn. Om deze meubels optimaal te beschermen tegen dit soort neerslag is het verstandig om een beschermhoes aan te schaffen. Deze hoes leg je, wanneer je geen gebruik maakt van het meubilair, over het meubilair heen en voorkomt dat de regen of hagel directe schade kan aanrichten aan het meubilair. Wanneer je van plan bent om zo’n beschermhoes aan te schaffen raden wij aan om, voordat je de aankoop doet, goed te kijken naar de afmetingen en dergelijke. Hierdoor voorkom je dat de hoes straks niet over het meubilair past.

Een hoes om allerlei dingen te beschermen

Een beschermhoes is simpelweg gewoon een eenvoudige hoes gemaakt van kunststof dat ervoor zorgt dat, wat er onder zit, niet beschadigd wordt door regen, hagel of andere dingen die schade aan kunnen richten. Zo’n beschermhoes is voor alles wel geschikt en kan je dus ook voor bijna alles wat buiten blijft staan gebruiken zoals een scooter, fiets of zoals al eerder vermeld meubilair. Zo’n beschermhoes is meestal extra ruim en groot zodat je deze eenvoudig over het meubilair of ander object heen kan plaatsen zonder al te veel moeite. Een beschermhoes kan komen in een aantal verschillende soorten, zo heb je bijvoorbeeld een doorzichtige hoes die het mogelijk maakt dat je het meubilair nog steeds kan zien staan door deze hoes heen. Ook bestaan er allerlei hoezen die speciaal ontworpen zijn om over een recreatieapparaat te passen zoals een pingpong tafel of een barbecue. Heb je nou een prachtige parasol in de tuin staan die je ook wilt beschermen? Bekijk dan ook het brede aanbod van beschermhoezen voor parasols in verschillende webshop en voorkom dat de parasol die jij hebt, schade krijgt door regen of hagel!

Ook voor onderweg

Een beschermhoes is ook ontzettend handig om mee te nemen voor onderweg. Wanneer je bijvoorbeeld naar Frankrijk, Spanje of een ander land in Europa gaat met de auto, camper of caravan dan kan je hier veilig je fietsen achterop installeren. Vervolgens plaats je hier de beschermhoes overheen en op die manier voorkom je dat er onderweg steentjes van bijvoorbeeld mede weggebruikers tegen aan komen en schade veroorzaken. Daarnaast hebben ook veel webshops die waar je een beschermhoes kan bestellen, ook verschillende opbergtassen in het assortiment. Deze tassen zijn vooral handig om mee te nemen in de camper of caravan zodat je eenvoudig al je lounge set kussens mee kan nemen zonder dat deze los door de caravan of camper liggen. Oftewel, een beschermhoes of opbergtas zijn ideaal voor iedereen die zijn of haar lounge set, fiets, scooter, barbecue, etc. wilt beschermen terwijl deze buiten staan door de seizoenen heen