Bouw je eigen droomhuis in 5 stappen!

Veel mensen dromen jarenlang voor hun droomhuis. Ze sparen hun hele leven om uiteindelijk op de plek te kunnen wonen waar zij willen. Wil je ook je eigen huis bouwen? Dan is het belangrijk dat je hier hulp van professionals bij krijgt. In slechts 5 stappen kan je jouw droomhuis realiteit maken.

Kennismaking

Om te beginnen is de kennismaking erg belangrijk. Het bedrijf waarmee je samenwerkt moet goed weten wat jouw wensen zijn. Je kan inspiratie opdoen uit verschillende inspiratieboeken, maar je kan ook je eigen dromen vertellen aan een architect.

Schets en prijsindicatie

Nadat je kennis hebt gemaakt kan de architect een schets maken van jouw droomhuis. Wanneer deze klaar wordt het schetsontwerp inclusief prijsindicatie geleverd aan de klant.

Definitieve ontwerp

Wanneer je akkoord ben gegaan met de schets en prijsindicatie kan er een definitief ontwerp van het huis gemaakt worden. Door de technologie waar we tegenwoordig over beschikken kunnen de schetsen worden uitgewerkt naar een mooi 3D ontwerp.

Vergunningen

Het 3D ontwerp is de opzet waarmee het bedrijf een vergunning kan gaan aanvragen. Deze vergunning is nodig om jouw droomhuis te mogen bouwen.

Het bouwen

Ten slotte natuurlijk de vijfde en laatste stap: het bouwen van de woning. Veel bedrijven die huizen ontwerpen werken samen met bouwpartners die ervoor kunnen zorgen dat de woning precies zoals gewenst wordt opgeleverd. Zo hoef je jezelf niet druk te maken over of het huis wel gebouwd wordt zoals afgesproken.

Wil je nou ook je eigen huis ontwerpen? Livingstone kan jou helpen om je droomhuis realiteit te maken!