De beauty van het wonen in Haarlem

Wil je wonen in Haarlem dan kun je dat op veel plekken doen. Bepaal eerst voor jezelf of je een woning wilt in het centrum van de stad of dat je toch liever in een nieuwbouwwijk wilt neerstrijken voordat je een huis koopt of huurt. In Haarlem wonen is niks mis mee want de stad heeft je van alles te bieden waar je dagelijks van kunt genieten als je er woont.  

Alles lekker handig dichtbij

Groot voordeel van wonen in een stad, welke dan ook, is dat je van alle gemakken voorzien bent. Winkels, uitgaansgelegenheden, scholen, openbaar vervoer enzovoort vind je allemaal in de nabijheid zodat het allemaal goed bereikbaar is. 

Daarnaast heeft Haarlem een historisch centrum waar het goed toeven is en je de nodige bezienswaardigheden kunt bekijken. De stad is na Amsterdam de grootste van de provincie (en is dan ook de hoofdstad) maar is niet enorm groot. Zo geeft dit je het gevoel dat je niet in een mega drukke stad woont maar er wel van veel faciliteiten gebruik kunt maken.

Kijk verder

Wil je graag in Haarlem wonen maar houd je ook erg van de natuur, bekijk dan de nieuwbouwprojecten in Haarlem op deze site van NieuwWonen. Je bent zo aan de zee die slechts op zo’n zeven kilometer van de plaats zelf ligt. Haarlem zelf ligt ook aan de oevers van de Spaarne.

In Haarlem wonen kan ook in een nieuwbouwwijk. Er worden tal van nieuwbouwprojecten uitgevoerd waaruit je kunt kiezen. Kijk eens op een website van NieuwWonen Haarlem waar er allemaal gebouwd wordt. Zo kun je kiezen uit diverse projecten die uitgelicht worden maar ook binnen alle nieuwbouwprojecten een kijkje nemen om meer keuze te hebben. 

Kies een plek die bij jou past

De projecten worden niet alleen uitgevoerd in Haarlem zelf maar ook in plaatsen zoals Amsterdam, Limmen, Koog aan de Zaan, Castricum en nog meer plaatsen. Zo kun je voor jezelf bepalen waar je graag wilt wonen en kijken of je daar een mooie locatie en dito woning vindt. 

Iedere stad, dorp of gemeente heeft zijn eigen kenmerken en charme en afhankelijk van jouw smaak en voorkeur kies je een plek die daarbij past. Dit kan Haarlem zijn met alle historische bezienswaardigheden en de oude binnenstad die al eeuwen bestaat maar ook een wat minder grote plaats als je meer op rust en stilte gesteld bent.