De echte eye catcher! Uw eigen iris op glas in uw woonkamer

Je woonkamer inrichten kan af en toe best wel lastig zijn. De woonkamer ook wel huiskamer is één van de belangrijkste kamers in huis, waar je vaak best veel tijd doorbrengt. Daarom wil je graag dat jouw kamer helemaal aansluit bij jouw persoonlijke stijl en inrichting. Daarom is kunst op glas een goede toevoeging in je huis.

Op het internet zijn heel veel websites te vinden die je tips willen geven voor het creëren van een eye catcher in het interieur. Deze websites doorzoeken naar de beste ideeën is leuk tijdverdrijf, maar kan ook frustrerend zijn. Daarom geven we hier een voorbeeld van een goed idee voor in een eye catcher die bij jou interieur past. Door je eigen kunst op glas elementen toe te voegen aan je interieur maakt het je woonkamer echt uniek.

Hoe mooi zou het dan zijn als je de iris van jezelf of van een speciaal persoon zou laten fotograferen en zou verwerken in verschillende elementen, die je vervolgens kan verwerken in je interieur. Bij sommige bedrijven kan je een foto laten maken van je iris en zij kunnen het dan verwerken in plexiglas.  Iris in glas dus.Het mooie is dat iedereen een andere kleurencombinatie heeft en dat je het mooi kan combineren met verschillende interieurstijlen in huis. Ook kunnen sommige bedrijven hier meer meedoen zoals een tafelblad ervan maken of er een foto van maken op schilderijformaat. Als je op deze manier kunst op glas laat verwerken heb je echt een uniek accessoire in huis. Unieker kan je het niet krijgen!