De moderne Art Deco banken uit de Rooker-collectie

Weet je nog? Die authentieke rookstoel die altijd stond te pronken in de woonkamer van jouw grootouders en waarin je opa aan het eind van de dag zijn rust pakte? De rookstoelen laten zich kenmerken door hun lage zit en brede houten armleuningen. Ze zijn niet alleen een meubelstuk uit vroegere tijden, je ziet ze steeds vaker terug in een moderne inrichting. Voor onze Rookercollectie hebben wij ons laten inspireren door deze nostalgische stoel.

De moderne variant van de klassieke rookstoel

De banken en fauteuils in de Rookercollectie bevatten de comfort van de vroegere rookstoel en de herkenbare leuningen zijn terug te zien in ons ontwerp, zij het in een moderne jas. Waar de rookstoel van oorsprong rustig en sober van kleur en design is, hebben wij in onze collectie uitgepakt met unieke en kleurrijke ontwerpen. Iedere Rooker-bank of fauteuil wordt tot in details ontworpen en heeft het comfort om ’s avonds heerlijk op te ontspannen. Wil jij een Rooker-bank op je kantoor? Onze banken en fauteuils kunnen op maat gemaakt worden en passen in iedere ruimte. Niet alleen wat betreft het formaat, iedere ruimte kan met een van onze stijlvolle designs worden aangekleed.

Welke modellen vind je in onze Rooker-collectie?

De Rooker-lijn van Dutch Seating Company bestaat uit diverse modellen met ieder een unieke, karakteristieke look die terug te voeren is naar de oorspronkelijke rookstoelen.

  • Het Rooker-02-model uit onze collectie valt op door de klassieke houten leuningen die in een mooie ronding over de armsteunen lopen. Houd je van opvallende en warme motieven uit de Echt Hollandse Art Deco, dan zal de Rooker-02 in jouw woonkamer uitstekend tot zijn recht komen. Een eyecatcher en een lust voor het oog. Liever een rustiger design? We hebben een rijk assortiment aan kleuren en stoffen waarmee de Rooker-02 een waar kunstwerk wordt.
  • De banken en fauteuils in de Rooker-03-collectie worden gekenmerkt door de ronde vormen van de zitting die in contrast staan met de strakke lijnen in de houten armleuningen. Ook in deze collectie kun je kiezen tussen opvallende Art Deco-motieven of een rustiger design. Het model bevat prachtige details zoals het wit parelmoer inlegwerk die het ontwerp echt afmaken.
  • Wat een schoonheid is de Rookery-bank. Afgeleid van de klassieke Chesterfield heeft de Rookery een bijzondere en unieke uitstraling. De bank met de herkenbare rondingen in de armleuningen passen in een interieur waar klassieke en moderne elementen samenkomen. Kies je voor een mooi donkere stof of ga je knallen met kleurrijke motieven? Met het Rookery-model maak je een echte statement in jouw woonkamer.
  • De Rooker-elementenbank is pas echt een uniek item dat met de afzonderlijke elementen past in iedere ruimte. Of je een fauteuil wilt, kiest voor een bank over de lengte of voor een hoekbank, iedere vorm is mogelijk met de Rooker-elementenbank. Het bijzondere van deze bank is dat je naast de samenstelling van de zitgedeelten ook kunt spelen met de kleuren en motieven naar jouw keuze. Bij ons heb je keuze uit een groot palet aan stoffen en designs en kun je bepalen of je gaat voor elementen in één kleur of voor een explosie aan bonte designs. Wat maar bij jou past, met ons Rooker-model stel jij de elementenbank naar wens samen.

Kom je proef zitten op onze Rooker-banken?

Als je ervan houdt om modellen uit vroegere tijden terug te brengen naar jouw unieke stijl, kijk dan ook eens naar onze Dyker 60-banken die geïnspireerd zijn door het vintage meubilair uit de jaren 60. De rustige design, slanke vormgeving en de hoge poten karakteriseren het jaren 60 ontwerp en komt terug in ons ontwerp.

Kun je niet langer wachten en wil je de prachtige banken en fauteuils van onze Rooker-collectie van dichtbij zien? De zachte velours stoffen voelen en proef zitten om het comfort te ervaren? Maak gauw een afspraak bij een van onze showrooms en voor je het weet heb jij jouw interieur verrijkt met een stijlvolle bank van Rooker.

Bron: https://dsco.nl/webshop-overzicht/banken/rooker-02-jeanneret-moss