De nieuwe tuintrend van 2020, een vuurtafel op gas!

Een vuurtafel op gas is een loungetafel voor uw tuin, met in het midden een vuurhaard ingebouwd. Deze tafelhaard zit aangesloten op een gasfles, welke in de tafel opgeborgen is of in een bijzettafel uit het zicht staat. Er zijn vuurtafels van verschillende soorten materialen – zoals de composiete cocoon table, steigerhout en teak – en in vele modellen, dus voor elke tuin is er een passend ontwerp, met een passende kleur. Een vuurtafel geeft veel warmte en sfeer in uw tuin, het is tevens een mooie aanvulling op uw lounge set of als 2-in-1 vervanging van uw loungetafel + terrasheater.

De voordelen van een vuurtafel:

  • Wanneer het iets afkoelt tijdens late avonden, of in de vroege lente, nazomer en herfst, kunt u toch lekker in de tuin blijven zitten
  • Uw tuin krijgt een fantastische sfeer, vooral in de avond
  • De tafel is ook te gebruiken als een normale tuintafel
  • Geen rook- of as ontwikkeling

Een vuurtafel aansluiten op een vaste gasleiding

Het grootste voordeel van een vuurtafel op de vaste gasleiding aansluiten is uiteraard dat u nooit zonder gas komt te zitten. Tevens scheelt het in de kosten, aardgas is simpelweg goedkoper.

Ook voor horeca

Een vol terras is van groot belang voor een horecagelegenheid. Gasten houden van gezelligheid en warmte en zullen, wanneer zij een vuurtafel zien, altijd voor een terras kiezen met de meeste sfeer. Dit sfeerproduct trekt klanten en dus omzet aan. Wat tevens niet te missen is op het terras is een horeca koelkast. Wanneer deze aanwezig is op het terras hoeft het personeel niet naar binnen om een drankje te halen. Dit scheelt tijd voor de bediening en zorgt voor een snelle service voor de klanten!

cocoon table