De verfwinkel van Schilderpret.

In de verfwinkel van Schilderpret vindt je voornamelijk Koopmans producten. Deze keuze is bewust gedaan op basis van vele ervaringen van schilders. De prijzen zijn redelijk concurrerend en verpakking en de verzending gebeurd door Koopmans zelf. Koopmans is een begrip in de schilderswereld en heeft door de jaren heen een naam opgebouwd met hun 275.000 kleuren inmiddels. Ook om hun regio kleuren uit Friesland zoals antiekgroen zijn ze zeer bekend om geworden

 

De Koopmans producten.

Van beits tot alkyd verf is te vinden in de verfwinkel. Perkoleum is een bekend merk hier in de regio en daar buiten.De verf van Koopmans bestaat inmiddels al 130 jaar en heeft een grote reputatie opgebouwd. Perkoleum is in 1980 gelanceerd en is een heel bekende beits op lijnoliebasis die verkrijgbaar is in een zijdeglans en een hoogglans. Later is de Ecoleum erbij gekomen. Carboleum is dan ook niet meer nodig. Het is een product die zeer milieuvriendelijk is en het ruw hout goed beschermd tegen weersinvloeden.

 

 

De prijzen en categorieën

De prijzen in de verfwinkel zijn standaard 20 procent goedkoper dan andere webshops. De reden hiervan dat wij inkopen tegen low prices. De verf van Koopmans doet niet veel onder dan andere bekende verfmerken. De eigenschappen zijn goed te noemen tegen een redelijke prijs. De verfwinkel heeft veel categorieën die onderverdeeld zijn in: alkyd verf, watergedragen verf, beits, grondverf, krijtverf, latex, primer, voorstrijk en diversen. Er zijn altijd vaste aanbiedingen op bijna elk product van Koopmans. Wat niet onder de korting valt zijn de schuurmachines en diversen.

 

Verpakking en verzending.

Bij Koopmans worden de producten zo zorgvuldig verpakt dat ze geen schade oplopen tijdens het transport. Bij de verpakking zit ingesloten standaard: het bestelde product, roerstokken en documentatie over het product, zodat je weet waarvoor he t geschikt is. De verzending wordt verzorgd door het vertrouwde Post. Nl. de kosten bedragen 6,95 voor een pakket onder de 10 kilo. Boven deze grens zijn er andere tarieven welke je kun t vinden op post.nl. Alle producten zijn direct leverbaar. Wanneer je voor 16.00 besteld heb je de verf de volgende dag al in huis. Bestel je boven de honderd euro betaal je geen verzendkosten meer.

Voor meer informatie ga naar: http://verfwinkel.schilderpret.nl/