Decoreer uw woning met stenen panelen

 

Een mooie inrichting van uw huis begint natuurlijk met de wanden. Dat is immers het grootste oppervlakte in iedere kamer, en als zodanig zeer bepalend voor de sfeer en uitstraling van de gehele woning. Steeds meer mensen kiezen voor de muur in hun woonkamer of zithoek voor een oplossing met steenstrips. Hierbij worden natuurstenen of kunststoffen panelen tegen de muur geplaatst, die de illusie wekken dat de gehele muur bestaat uit opgestapelde stenen. Bij steenstripwinkels als Trendia koop je mooie en stevige panelen van hoge kwaliteit, die je huis direct een authentieke uitstraling geven.

Strips van steen voor binnen en buiten
Al in de jaren ’70 werd er in Amerika veel gebruik gemaakt van stenen panelen om de binnen- en buitenkant van huizen te decoreren. De rustieke en authentieke sfeer die dat oproept, geeft het huis een ruimtelijke uitstraling en herinnert aan landelijke woningen en boerderijen. Inmiddels is deze trend ook in Nederland opgepikt en kun je in steenstripwinkels of online de mooiste steenstrips uitzoeken om ook jouw huis in te richten. Daarbij zijn verschillende kleuren, materialen en patronen van opstapeling mogelijk, zodat iedere muur in feite een unieke creatie wordt. De isolerende werking van de panelen maakt het bovendien nog aantrekkelijker.


Steenstrips in allerlei soorten en maten
Voor oplossingen om de gevel te stuken of je interieur af te werken, kun je vandaag de dag kiezen uit ontzettend veel verschillende steenstrips. Niet alleen worden de panelen in verschillende diktes geleverd, maar ook het materiaal en de kleuren zijn van belang. Bovendien kunnen er binnen één paneel meerdere soorten steen gecombineerd worden, door ze op verschillende manieren te stapelen. Daarmee kan je bij een steenstripwinkel dus precies de inrichting realiseren die jij voor ogen hebt, met de stenen panelen van de juiste grootte en kleuren op de plek waar jij ze wil hebben.

Natuurstenen, kunststoffen en keramieken panelen van de hoogste kwaliteit
Waar voorheen eigenlijk uitsluitend natuursteen werd gebruikt om steenstrip van te maken, zijn er inmiddels vele andere materialen op de markt. Bij een steenstripwinkel als Trendia vind je naast het klassieke natuursteen dan ook keramieken en kunststoffen alternatieven, die in kwaliteit niet aan het echte steen onderdoen. Hoewel het wat idee misschien wat minder authentiek is, betekent de flexibiliteit van kunststof en keramiek wel dat er een enorm kleurpalet ter je beschikking is, waarmee je binnen en buiten het huis aan de slag kan om de inrichting van je dromen te realiseren. De prijzen zijn bovendien wat lager – toch ook een voordeeltje.

 

Kies een oplossing voor uw wand
Steenstrips die je koopt bij een erkende steenstripwinkel geven een authentiek karakter aan uw woning, zijn oerdegelijk en prachtig afgewerkt, en zijn bovendien vrij gemakkelijk te installeren. Een ervaren werker behangt iedere muur met gemak. Met de stenen panelen en hoekelementen die je nodig hebt tover je het hele huis binnen een mum van tijd om tot een gezellig en kalmerende verblijfplek. Met de stenen panelen geeft je sfeer en beleving aan je muur en heb je een echte eyecatcher in huis gehaald.

Twijfel?
Mocht je toch twijfelen over de panelen, kun je altijd kijken in het assortiment van deze webshop.