“Meer sfeer in uw woning met Do It Yourself-projecten”

U wilt het vanzelfsprekend zo gezellig mogelijk maken in uw woning, waardoor u wellicht op zoek gaat naar leuke accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld kleine plantjes of bloemstukken zijn, u kunt kiezen voor simpele waxinelichthouders, enzovoorts. Er is echter nog een manier om uw woning op te vrolijken, namelijk middels Do It Yourself-projecten. Dergelijke projecten worden op het internet in zeer veel verschillende vormen aangeboden en zijn vaak eenvoudig uit te voeren. Een leuke bezigheid voor als u even niks te doen heeft, of samen met uw kind wat wil ondernemen.

Leuke accessoires maken

Een goed voorbeeld van een Do It Yourself-project wat erg populair is, zijn flessen waarbij u de helft verft. Neem bijvoorbeeld een simpele wijnfles en laat deze in een pot met verf zakken, tot u de helft van de fles een kleur gegeven heeft. U kunt u ook een stukje tape om het midden van de fles aanbrengen, zodat u een strakke lijn krijgt. Wanneer u de fles vervolgens laat drogen, heeft u een fraaie vaas! U kunt de andere kant van de vaas eveneens een kleur geven, op exact dezelfde wijze als de onderkant.

Dit is slechts een voorbeeld van een project, waarmee u een leuke accessoire kunt toevoegen aan de inrichting van uw woning. Op internet vindt u nog veel meer van dit soort voorbeelden! Het leuke aan Do It Yourself-projecten is dat dergelijke projecten vaak goedkoper zijn dan het kopen van losse accessoires in de winkel.

Bron: Schilders-concurrent