Een geheel nieuwe generatie sierbestrating

Bestrating, we hebben het bijna allemaal wel in onze tuin liggen. Waar we vroeger konden kiezen uit simpele waaltjes en stoeptegels, kunnen we tegenwoordig kiezen voor de meest innovatieve producten. Deze bestrating kenmerkt zich vaak door duurzaamheid, kleurvastheid en een niet echt alledaagse look. Benieuwd naar de nieuwste innovaties op tegelgebied? In dit artikel bespreken we de grootste voordelen.

De keramische betontegel
Ooit gehoord van de combinatie betontegel en keramiek? Het bestaat echt! Kleurvast en kras- en vorstbestendig als een keramische tuintegel en de kracht van beton. En dat allemaal in één tegel. Keramische tegels zijn prachtig, maar lastig te leggen. Met een keramische betontegel als GeoCeramica is dit juist eenvoudig. Deze tegel kan gewoon op zand gestraat worden. Hoe ideaal is dat?! Daarnaast belooft het ook nog vlekbestendig en eenvoudig reinigbaar te zijn. Wij zijn overtuigd!

Betontegel met de uitstraling van natuursteen
Ook de betontegel met de uitstraling van natuursteen zien we steeds vaker terug in tuinen. Kort gezegd is dit een tegel die bestaat uit een betonnen drager en een unieke toplaag. De betonnen drager maakt de tegel sterk, de toplaag geeft het een natuurstenen look. Ideaal wanneer je natuursteen wilt, maar liever niet te maken krijgt de lastige eigenschappen van deze steensoort. Een product die dit goed combineert is GeoSteen.

Een ding is zeker; deze nieuwe innovaties zorgen ervoor dat je binnen no-time een mooi strak terras hebt. Een terras waar je het hele jaar van kunt genieten, zonder er veel onderhoud in te moeten stoppen. Wij krijgen alweer helemaal zin om de tuin aan te pakken!