Een nieuw huis… Vergeet dit niet te regelen

Heb jij pas een nieuw huis gekocht? Gefeliciteerd! Het is tijd om je oude huis gedag te zeggen en heerlijk te genieten van je nieuwe woning. Er zijn echter wel nog veel dingen die je moet regelen voor je nieuwe huis. In dit artikel geven je een aantal tips over dingen die je zeker niet mag vergeten. Denk bijvoorbeeld aan het afsluiten van tv en internet, het afsluiten van energie en gas en het bij laten maken van sleutels

Het afsluiten van tv en internet

Wat is een mens anno 2019 zonder tv en internet en telefoon? Je wil natuurlijk niet in je nieuwe huis wonen zonder internet en tv. Het is belangrijk om te weten dat je niet direct internet en tv hebt als je het aanvraagt bij een provider. Dit duurt meestal 2 weken. Zorg dus voordat de woning wordt opgeleverd dat je een aanvraag hebt gedaan bij een provider. Er zijn enorm veel providers en hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken. Gelukkig zijn er ook websites die deze providers met elkaar vergelijken op prijs, kwaliteit en service. Hierdoor weet je binnen een aantal klikken wat de beste keuze is voor jou.  Zo kan je ook alles in 1 pakketten vergelijken. Wil je een onafhankelijk advies? Klik hier voor deze alles in 1 vergelijker.

Het afsluiten van energie en gas

Naast tv en internet is het ook goed om energie en gas af te sluiten. Ook hierbij kunnen online vergelijkers je helpen om een goede keuze te maken.  Zo weet je zeker dat je de beste optie hebt en hoef je je tijdens het verhuizen geen zorgen meer om te maken.

Bij laten maken van sleutels

Hoe vervelend is het om je sleutels te verliezen, waardoor je niet meer je woning in kan? Precies, dit wil je natuurlijk niet. Daarom is het goed om direct sleutels te laten bijmaken om dit te voorkomen.