Een nieuw interieur met een klein budget

We vinden het allemaal leuk om af en toe ons huis opnieuw in te richten. Ook al gaat het enkel om wat meubels verplaatsen en/of een muur schilderen. Het oogt direct anders zonder veel geld uit te geven. Maar wil je nou wel echt wat anders en heb je een klein budget? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om toch voor een nieuw interieur te gaan zonder veel uit te geven. In dit artikel lees je een aantal tips.

Kortingscodes

Een manier om goedkoop aan nieuwe meubels te komen is het gebruiken van kortingscodes. Let hierbij wel op of het daadwerkelijk om een korting gaat, of dat de prijzen er voor zijn verhoogd. Anders scheelt het onderaan de streep niks. Ook op externe websites zijn vaak kortingscodes te vinden. Zo vind je veel kortingscodes bij Shopbuddies die je op verschillende websites kan gebruiken.

Doe het zelf

Vaak wordt er erg veel geld gevraagd voor een kastje of simpel plankje voor aan de muur. Dit kan je vaak ook zelf maken. De materialen kosten meestal niet zo veel waardoor het je veel geld bespaard. Als je niet zo’n klusser bent, kan het wel veel tijd kosten. Als je die tijd hebt is het naderhand alleen maar leuk wanneer je trots jouw eigen gemaakte meubel kan gebruiken.

Tweedehands meubels

Het verkopen van meubels valt niet mee, je krijgt bijna niks meer voor tweedehands meubels. Dat is een kans voor degene die op zoek is naar nieuwe meubels. Op verschillende online platformen en bij kringlopen zijn vaak leuke meubels te vinden. Soms is het nodig om ze nog wel even op te knappen. Een likje verf of eventueel een onderdeel vervangen. De ene persoon vindt het leuk om te doen, de andere koopt liever iets dat al helemaal af is. Het voordeel aan tweedehands spullen opknappen is dat het uiteindelijk bijna niks kost.