Een opgeruimde tuin met Keter

De dagen worden korter en de tijd die je nog in de tuin doorbrengt daarmee waarschijnlijk ook. Na de zomer, en met het begin van de herfst wordt het buiten kouder en natter, en zeker nu we de winter in gaan in het buiten toch net wat minder prettig toeven. Je tuinmeubels en accessoires worden niet meer gebruikt, maar dit wil niet zeggen dat je er niet meer naar om moet kijken. Als je ze niet beschermt tegen weer en wind dan gaan ze snel achteruit en dat is natuurlijk zonde. Het is daarom aan te bevelen alles netjes op te bergen in opbergboxen of een tuinhuisje.

 

een van de meest toonaangevende en meest innovatieve merken op het gebied van opbergen van alles wat je in je tuin hebt is Keter. dit Amerikaanse bedrijf heeft een voorliefde voor simpele ontwerpen die tegelijkertijd wel super effectief zijn. De tuinhuisjes van Keter  zijn erg gemakkelijk te monteren, hebben stevige maar mooie slanke onderdelen en maximaliseren hiermee de oppervlakte in het huisje. Ook zijn er mooie Keter opbergboxen waar je bijvoorbeeld je tuinkussens van de loungeset gemakkelijk in kunt bewaren.

 

Als je alles aan het eind van de zomer goed opbergt dat zorg je ervoor dat je alles in optimale staat houdt. Dan kun je aan het begin van de volgende lente alles gemakkelijk weer naar buiten halen, en meteen weer gaan genieten van het mooie weer. Zo hou je al je spullen in goede conditie en kun je zelf maximaal focussen op het genieten van je tuin, van elkaar en van het weer. Dus neem deze opbergtips ter harte, probeer eens een van de handige producten van Keter, en ga zonder zorgen de lente en zomer van komend jaar in.