Ervaring met de service van een ontstopper uit Zwolle

Voor de infobrief van het appartementencomplex in Zwolle spraken we met de bewoner van nr.11. Zij had een probleem met haar riolering.

Hallo, kunt u ons vertellen waarom u uw riool moest laten ontstoppen?

Bewoner: Ja, natuurlijk. Een paar weken geleden merkte ik dat mijn gootsteen niet meer goed doorliep en er begon een onaangename geur uit het putje te komen. Ik probeerde het zelf te riool ontstoppen met een ontstoppingsmiddel, maar dat werkte niet. Uiteindelijk realiseerde ik me dat het probleem dieper in de leidingen zat en dat ik professionele hulp nodig had. Ik belde de loodgieter en ze kwamen vrij snel langs. Een vriend van me had een vergelijkbaar verhaal met een bedrijf dat MMA ontstoppingsdienst heet.

Interviewer: En hoe vond u een professional om uw riool te ontstoppen?

Bewoner: Ik heb online wat onderzoek gedaan en een paar loodgieters uit Zwolle gebeld voor offertes. Uiteindelijk koos ik voor een loodgieter die goede recensies had en betaalbaar was.

Interviewer: En hoe verliep het ontstoppingsproces?

Bewoner: De loodgieter kwam op tijd en begon meteen met het inspecteren van de leidingen. Hij vond al snel de verstopping en gebruikte speciale apparatuur om de leidingen schoon te maken. Het duurde ongeveer een uur en toen was het probleem opgelost.

Interviewer: En hoeveel heeft het u gekost om uw riool te laten ontstoppen?

Bewoner: Het kostte me ongeveer €150,-, wat ik redelijk vond gezien het feit dat de loodgieter professionele apparatuur moest gebruiken en het probleem snel en efficiënt heeft opgelost.

Interviewer: En zou u andere mensen aanraden om hun riool te laten ontstoppen als ze een vergelijkbaar probleem hebben?

Bewoner: Absoluut. Het kan erg ongemakkelijk zijn om een verstopte afvoer te hebben en het kan leiden tot meer ernstige problemen als het niet snel wordt opgelost. Het is de investering zeker waard om een professional in te schakelen en het probleem snel op te lossen. We spraken