Ga jij binnenkort een feest geven in je tuin

Ga jij een feestje geven? Ben je bijna jarig of heb je een andere reden? Hoe leuk is het dan om dit in de buitenlucht te doen? Want het is fijn het om je gasten te verwelkomen in het zonnetje. Om ervoor te zorgen dat jouw feestje er één is om te onthouden, hebben wij een paar toffe ideeën om ervoor te zorgen dat hier nog lang over na gepraat wordt! Dus, hoe geef jij hét feest van het jaar? Lees onze tips in deze blog, of klik hier Klik hier.

Wat maakt een tuinfeest gezellig

De drukte in huis verplaats je naar buiten. Zo kun jij binnen alles regelen en als je de deur uitstapt, kan ook jij genieten van het feestje. Je hebt alle ruimte om binnen alle puntjes op de i te zetten. Daarnaast is alles gemakkelijker te plannen en de voorbereiding kun je al in een vroeg stadium uitwerken. De sfeer en aankleding is naar eigen wens in te vullen.

Eten & Drinken

Bij een feest horen ook lekkere hapjes en drankjes. Om jezelf rust te geven op een feest, is het aan te raden voorafgaand aan het feest allerlei dingen klaar te zetten. Snij de kaas alvast in blokjes en doe de plakjes komkommer alvast in bakjes. Zo hoef je enkel de bakjes op tafel te zetten tijdens het feest en heb je daar geen omkijken meer naar.

Is mijn tuin niet te klein voor een feest?

Nee! In een kleine tuin kan het misschien nog wel veel gezelliger zijn dan op een groot feest. Zorg ervoor dat je een gezellige en sociale setting creëert. Het is niet gezellig als er 15 man in een te grote tuin staan. En andersom, let er dan ook goed op dat je niet meer gasten uitnodigt dan dat er plek is, en zorg ook dat je de juiste Tuinmeubelen klaar hebt staan!