Gebruik de thermoskan het hele jaar rond

Zodra het weer lente wordt, breekt ook voor mij de periode aan van heerlijk picknicken in de weekeinden. Naast met z’n allen de dag doorbrengen in het park van de stad ondernemen we ook graag een dag uitje. Zo gaan we graag met de hele familie naar de attractieparken de Efteling en Bobbejaanland. Op zo’n dagen is het ideaal om een thermoskan mee te nemen. Het is niet alleen praktisch, maar het werkt ook nog eens kostenbesparend. Zo betaal je tegenwoordig al gauw € 2,50 voor een kop koffie in een pretpark. Geld dat je veel beter kunt besteden aan een van de vele leuke souvenirs.

In de pauze wil je graag een warme kop koffiedrinken, op de bouwplaats

Eigenlijk kun je zo’n kan het hele jaar door gebruiken. Zo gebruikt mijn man de kan vaak als hij lange vergaderingen heeft ingepland. Zo hoeven ze niet constant naar de kantine of koffieautomaat te lopen. Ook als je in de bouw werkt en je tijdens de pauze op de bouwplaats graag een warme kop koffiedrinkt, zal een thermoskan_cuisine_groen_met_witthermoskan je heerlijk bevallen. Men hoeft trouwens niet gebonden te zijn aan slechts koffie. Ook koudere dranken, ideaal voor tijdens de warme periodes, kunnen uit de thermosfles geschonken worden. Je kunt zelfs ijsklontjes in de isolatie kan doen zodat het drankje extra lang koud blijft.

Voordat we afsluiten volgen nog een aantal tips. Voorkom het laten vallen van de fles waardoor er deuken ontstaan. Het isolerende effect van de kan gaat namelijk achteruit zodra ’t beschadigd raakt. Ook wordt het niet aangeraden om de koffie of thee direct uit de thermosfles, bijvoorbeeld van het merk Rice, te drinken maar uit de beker die erbij wordt geleverd.

Vrolijk de keukenkastjes op met plakfolie

Mijn ouders zijn al sinds een tijdje naar andere woningen aan het kijken. Ze zijn toe aan een woning die bij hun fase in het leven past. Met deze geplande toekomstige verhuizing in het achterhoofd zijn ze dan ook niet bereid om veel geld aan verplichte werkzaamheden te besteden.plakfolie_zwart_stippen_1_2

De keuken is in veel huishoudens een centrale plek in de woning en maakt dan ook de meeste kans om een her styling te ondergaan. Vooral voor mensen die saaiheid en conformiteit qua stijl zoveel uit de weg willen gaan is het gebruik van plakfolie een ware aanbeveling. Plak bijvoorbeeld de folie op de keukenkastjes. Ga ook voor diverse motieven in sprankelende kleuren om een ware sensatie te creëren.