Geen vaste telefoonlijn meer: blijf thuis bereikbaar met deze tips

Vroeger werd er nog veel gebeld met de huistelefoon en was dit vaak één van de weinige manieren om collega’s, vrienden of familie te kunnen bereiken. Tegenwoordig is dit flink veranderd! Het stopzetten van je vaste telefoonabonnement is normaler dan ooit. Het scheelt geld en je wordt minder snel gebeld door bedrijven die iets aan je willen verkopen: twee vliegen in één klap! Wij geven je tips hoe je wél bereikbaar kunt zijn als je jouw huistelefoon hebt opgezegd en niet meer aangesloten is. 

Een goedkoper mobiel abonnement

Een mobiel abonnement of een prepaid simkaart van prepaidsimkaarten.nl is in bijna alle gevallen goedkoper dan een abonnement op een vaste huislijn. Wist je dat bijna niemand meer met de vaste huistelefoon belt? Je betaalt voor wat je gebruikt en je kunt van tevoren bepalen wat je limiet is. Met een mobiel abonnement of een prepaid simkaart ben je altijd en overal bereikbaar; niet alleen thuis! 

Bellen via internet

Tegenwoordig kun je – mits je goed internet hebt – ook bellen via internet. Je oma kun je hier hoogstwaarschijnlijk niet mee bereiken, waardoor het altijd een slim idee is om nog losse belminuten op je mobiele telefoon te hebben. In veel gevallen is bellen via internet vele malen goedkoper dan je losse belminuten. Zo heb je genoeg geld over om een prachtige nieuwe mobiele telefoon te kopen. 

Met deze tips lukt het jou vast en zeker om thuis bereikbaar te blijven, ook zonder vaste telefoonlijn. We leven namelijk in 2021 en een huistelefoon is niet echt meer iets van deze tijd! Hoog tijd dus om een mobiele telefoon met internet aan te schaffen en hier thuis ook mee te bellen. Wellicht logisch, maar wist je dat er nog genoeg ouderen zijn die zonder mobiele telefoon leven? De ouderen van de toekomst zullen natuurlijk allemaal voorzien van een mobiele telefoon mét internet.