Het inductiefornuis van 60 cm dat past in iedere keuken

Houd je van goed eten en sta jij iedere avond de sterren van de hemel te koken voor je partner en voor jezelf? Dan vind je het belangrijk om gebruik te kunnen maken van goed apparatuur dat zorgt voor de hoge kwaliteit van je bereidingen. Wat betreft de vormgeving zul je ook je wensen hebben, want wat is nou leuker dan te koken in een keuken naar jouw smaak? Wil je koken op een fornuis dat past bij jouw stijl, maak dan kennis met onze inductiefornuizen van 60 cm.

Liever een landelijk of een modern inductiefornuis van 60cm?

Heb je met liefde en oog voor detail je keuken samengesteld en straalt die uit waar jij van houdt? Is dat een moderne keuken met een strakke vormgeving of juist een klassieke keuken met nostalgische elementen? Daar wil je het inductiefornuis in hebben dat er thuis hoort. Wij hebben prachtige inductiefornuizen van 60 cm die zijn voorzien van moderne technische snufjes, maar die in verschillende stijlen verkrijgbaar zijn. Een strakke Sterling-fornuis in zwart of rvs dat de stoere uitstraling van jouw moderne keuken benadrukt of een landelijk Richmond-fornuis in zwart, rood of crèmekleur dat jouw klassieke keuken afmaakt.
De inductiefornuizen van 60 cm bestaan uit vier inductiezones en bevatten twee ovens die afzonderlijk van elkaar gebruikt kunnen worden. Zo kun je meer ovengerechten tegelijk bereiden.

Waarom koken op een inductiefornuis van 60 cm?

Het bijzondere van het fornuis met de landelijke uitstraling is dat wat je niet verwacht, dat je kookt met een moderne techniek: inductie. Steeds meer gasfornuizen worden vervangen door inductiefornuizen en er wordt naartoe gewerkt om huishoudens af te sluiten van aardgas. Dus het inductiefornuis zal een onmisbaar element worden in de keukens van vandaag. Het inductiefornuis van 60 cm heeft als groot voordeel dat het met zijn formaat in vrijwel iedere keuken past. 60 cm is een standaardafmeting die in de meeste keukens wordt gehanteerd.
Heb jij met een breedte van 60 cm niet genoeg ruimte om te koken? En heb je in jouw keuken de ruimte voor een breder inductiefornuis? Dan zul je geen genoeg krijgen van onze prachtige inductiefornuizen tussen de 90 en 110 cm breed, met nóg meer inductiezones en ovenruimtes.

De voordelen van inductie

Onze inductiefornuizen zijn van hoge kwaliteit en vergemakkelijken het bereiden van eten. Je investeert in een duurzaam product dat voor de toekomst is gemaakt. Wat zijn dan de voordelen van inductiefornuizen?

  1. Koken op inductie is veilig, zonder kans op gassen die vrijkomen.
  2. Wil je water koken, dan gaat dat op inductie twee keer zo snel.
  3. Een inductieplaat heeft meer warmtezones die je afzonderlijk van elkaar gemakkelijk kunt bedienen.
  4. De gladde en egale oppervlakte maak je na het koken gemakkelijk schoon.
  5. Met inductie kook je op de meest zuinige manier.

De inductiefornuizen van 60 cm van dichtbij bekijken?

Zie jij het landelijke of moderne inductiefornuis al in jouw keuken staan en wil je graag de gemakken van koken op inductie gaan ervaren? Kom dan vrijblijvend langs in onze showroom om de prachtige inductiefornuizen te bekijken en een voorstelling te maken van hoe het is om te koken achter Stoves’ inductiefornuis van 60 cm.

Bron: aangeleverd door Susan, voor SMM