Het voordeel van woonbeton

Veel mensen denken bij beton gelijk aan een grijze grauwe massa. Het voordeel van woonbeton is dat het juist in allerlei verschillende kleuren te krijgen is en dat het helemaal niet grijs en grauw hoeft te zijn. Het mooie aan woonbeton is dat het makkelijk op te spuiten is en dat het een geheel vormt. Je ziet geen naadjes of nare randjes lopen door je vloer, het is een geheel en dat is waar een heleboel mensen tegenwoordig op vallen.

Creatief met woonbeton

Mensen die graag woonbeton in hun huis zouden willen kunnen hier een heleboel mee doen. Zo is er de mogelijkheid tot het kiezen van de kleur en de vorm. Door het opspuiten kan je namelijk heel makkelijk ook maar een gedeelte van een kamer doen. Daarnaast is er tevens de mogelijkheid om vloerverwarming onder het woonbeton aan te leggen. Zo kan je nog meer genieten van je vloer die van onderen altijd lekker warm is. Een vloer met een heleboel opties en voornamelijk erg comfortabel in het huis.

Comfortabeler kan bijna niet

Naast het feit dat betonlook vloer erg comfortabel is, is het ook erg hygiënisch. Het woonbeton heeft geen randjes en is daarom makkelijk schoon te maken. Het is verleden tijd met stofpluisjes en kruimels die je niet kan opvegen omdat ze achter een richel blijven hangen. Bij mensen met een betonvloer verdwijnen deze gemakkelijk en snel. Daarnaast is het oppervlak ook erg fijn om over te dweilen en te stofzuigen. Het schoon houden is gemakkelijker net als het schoon maken.