Hoe Beveilig je Realistisch je Huis

Het zou zeker leuk zijn als je alle verschillende methodes die beschikbaar zijn voor huisbeveiliging zou kunnen gebruiken. Voor de meeste families is dat gewoon niet praktisch. Een realistisch en kwaliteitsvol huisbeveiligingsplan begint bij het begrijpen van de statistieken. Wat zijn de kwetsbaarste punten van je huis? Waar moet je geld in investeren om je huis te beveiligen om van de meeste voordelen te genieten? Wat zijn de zones waarin je kan toegeven om een huisbeveiligingsplan op te stellen dat overeenkomt met je budget?

Statistieken geven aan dat de meeste inbrekers huizen binnengaan via deuren die niet goed afgesloten zijn. In veel gevallen zijn deuren hol. Dit betekent dat ze vrij gemakkelijk ingeschopt of geforceerd kunnen worden. Daarenboven is het ook belangrijk om er zeker van te zijn dat je deur een kijkgaatje heeft zodat je kan zien wie er aan de andere kant staat voor je hen toegang verleent tot je huis. Ook moet je ervoor zorgen dat je deur een sensor heeft dat geconnecteerd is aan een gemonitord beveiligingssysteem zodat je onmiddellijk geluid hoort in het geval iemand in je huis binnenkomt. Een alarmsysteem is nog altijd een goede optie. 

Ramen zijn ook een belangrijk punt in je huisbeveiliging waar je niet over mag kijken. Alle ramen moeten beveiligd worden met aanvullende sloten zodat ze niet gemakkelijk van buitenaf geopend kunnen worden. Daarboven moet je ook aanvullende sloten op je schuiframen gebruiken. Zorg er ook voor dat alle ramen op de eerste verdieping ook geconnecteerd zijn aan je huisbeveiligingssysteem. Het gebruik van glasbreukmonitoren en een beschermende glasbreuklaag kan je ook erg helpen om criminelen geen toegang tot je huis te verlenen via de ramen.

Garagepoorten moeten ook gesloten worden en veilig op slot gedaan worden op elk moment om je huis extra te beveiligen. Samen met een regelmatige controle van je huisbeveiligingsmonitorsysteem is het ook een goed idee om een monitorsysteem te gebruiken voor je garagepoort om de kans dat er ingebroken wordt in je huis verder te verkleinen.

Contacteer ons voor advies over hoe je je huis volledig kan beveiligen – https://www.locksecure.nl/