Installeer sleutelvrije Automatische Entrée Apparatuur in je Auto en Huis

Sleutelvrije toegangssystemen zijn de afsluit en openingssystemen voor huizen en auto’s. Sleutelvrije sluitsystemen worden bediend via een afstandsbediening. Installatie van een afstand gestuurd systeem in je huis of voertuig verminderd de afhankelijkheid van traditionele toegang sleutels.

Met een sleutel-loos automatische voertuig afsluitsysteem kun je de deuren van je auto of jeep van een afstand van wel 50 tot 80 meter af bedienen. Op afstand bedienbare huisdeuren beschermen je huis tegen diefstal en berovingen. Dit verminderd ook jouw afhankelijkheid van traditionele sloten, die zo makkelijk kapot gaan of worden opengebroken door dieven. De meeste traditionele sleutels hebben een simpel ontwerp waardoor het verkrijgen van kopieën van deze sleutels vrij makkelijk is. Iedereen kan een sleutel laten bijmaken van je huis en binnenkomen wanneer je er niet bent. 

Om ongeautoriseerde toegang tot je huis of voertuig te voorkomen kan je het beste een sluitsysteem installeren dat via een afstandsbediening bediend kan worden. Geavanceerde sleutel-loze toegangssystemen werken met een speciale toegangscode. Je kan de toegangsdeur van een huis of auto openen door middel van het invoeren van een toegangscode. Simpele afstandsbediende toegangssystemen werken net als de afstandsbediening van een MP3 speler. Bij eenvoudige sleutelvrije toegangssystemen stuurt de afstandsbediening een signaal naar een ontvanger bij het toegangssysteem en de deur wordt automatische geopend of afgesloten.

De toenemende groei van auto diefstal overal ter wereld is werkelijk een onprettige ervaring. Veel mensen hebben echter nog steeds de voorkeur voor het afsluiten van de auto met een traditionele sleutel. Het bij laten maken van een handmatige auto sleutel is een fluitje van een cent voor autodieven. Dus het is zeer aan te raden dat je ook een automatisch auto toegangssysteem installeert in je voertuig. 

Elke sleutel-loze afstandsbediening is uniek ontworpen en kan niet worden bediend via een ander afsluitsysteem. Dankzij deze unieke eigenschappen van een automatisch toegangssysteem wordt het bijna onmogelijk voor dieven om de toegangsdeur van je huis of auto te openen. De sleutelvrije toegangssystemen hebben ook vaak een alarm signaal. Dit signaal begint te piepen wanneer de autodeur wordt aangeraakt door een vreemde.

Er zijn natuurlijk altijd beveiligingsgaten in elk beveiligingssysteem. Wanneer je een sleutelvrij automatisch toegangssysteem hebt geïnstalleerd in je huis en voertuig moet je de afstandsbediening op een veilige plek opbergen. Men moet ook niet de toegangscode van hun sleutel-loze afstandsbediening bekend gaan maken aan onbekende personen.

Voor meer informatie over openingssystemen voor huizen en auto’s, bezoek de website van de Sleutelmaker uit Heerlen