Interieur upgrade

The summer is on it’s way… En dat betekent dat het bij jou begint te kriebelen. Lekker het hele huis in het sop, zodat je fris aan de zomer kunt beginnen! Natuurlijk is het dan ook leuk om je interieur een kleine opfrisser te geven. Dit kun je bereiken met andere kussentjes op de bank en door een saaie hoek op te fleuren met een nieuwe plant, maar je kunt het ook over een hele andere boeg gooien. Er zijn allerlei leuke gadgets die jouw huis net dat kleine beetje extra geven. Op het gebied van interieur zijn veel nieuwe trends en een deel daarvan gaat nauw samen met tech.

1.      Verlichting

Wat verlichting betreft zien we veel ruige en grove materialen in geometrische vormen. Donkerblauw, donkergroen, zwart en aardetinten worden toegepast op lampen met een industriële uitstraling. Ook je lampen geef je eenvoudig een persoonlijke touch: met app-controlled verlichting kies je zelf de juiste kleur en sfeer van het licht. Of ga mee in de Urban Jungle trend en laat je van je groene kant zien: ga voor energiezuinige LED lampen! Dankzij een handige app of afstandsbediening stel je eenvoudig de tint en intensiteit van het licht in.

Ook op het gebied van verlichting voor je huis zijn een hoop leuke snufjes te vinden. Met de Philips Ambilight voeg je een nieuwe dimensie toe aan je woonkamer. Met deze gadget stralen de zijkanten van de tv licht uit naar de achterwand, waardoor de beleving met het kijken van een film of televisie nog groter wordt. Ook in de rest van je huis kun je meer sfeer creëren door het gebruik van gekleurd licht. Met app-controlled verlichting, geef je jouw huis op alle plekken precies zoveel gekleurde verlichting als je zelf wil. Zet je tablet in een iPad Pro 12.9 hoes naast je op de bank, en pas de kleur van je verlichting aan op jouw stemming.

2.      Say it out loud

Heb jij een quote die echt goed bij je past? Quotes zijn helemaal hot. Nu kun je natuurlijk een leuk bordje kopen in de winkel, maar je kunt ook jouw eigen quote toevoegen aan je interieur. Met de nieuwste LED-letterborden trend, geef je jouw huis op een speelse manier een persoonlijke touch. Ook met krijtborden, pegboards en prikborden voorzie je jouw interieur van een quote die écht bij je past. Wil je ook je andere gadgets matchen met je persoonlijke stijl? Er zijn genoeg leuke hoesjes te vinden met quotes die bij jou passen. Is het toch niet gelukt een match te vinden? Ontwerp je telefoonhoesje dan zelf of geef ‘m een unieke look met allerlei gave patches.

3.      Stijlvolle match

Natuurlijk wil jij je interieur op zoveel mogelijk manieren laten matchen. Een passend Lenovo C2 Power hoesje, een matchende hoes voor je tablet, laptop of e-reader is de perfecte finishing touch. Ook accessoires en gadgets voor je elektronica kun je in stijl met je interieur aanschaffen. Een draadloos toetsenbord van bamboe dat matcht met je houten meubels of een speaker met ledverlichting in dezelfde kleur als de verlichting in de rest van je huis. Praktisch én stijlvol.

4.      High Tech

Tegenwoordig draait alles om beleving. Dit zie je in de winkels, in restaurants, maar ook in ons eigen interieur. Hightech onderdelen voor je interieur worden steeds betaalbaarder. Met een Chromecast Audio kun je bijvoorbeeld je bestaande speakers draadloos koppelen aan je apparaten. Plug de Chromecast Audio in de bestaande speaker, zodat deze een Wi-Fi verbinding krijgt. Nu kun je overal in huis je favoriete hitjes luisteren op volume ‘keihard meeschreeuwen’. Heerlijk! Met speciale sound responsive LED-strips, maak je de beleving helemaal compleet. Deze analyseren het ritme en volume van de muziek en spelen hier met lichteffecten op in.

5.      Geld besparende gadget

Niet alleen je zichtbare interieur kun je upgraden met behulp van gadgets. Ook je woonbeleving is te beïnvloeden. Ken je Toon al? Met deze slimme thermostaat kun je allerlei inzichten krijgen in je energieverbruik. Zo kun je zien welke stopcontacten grootgebruikers zijn van stroom en vergelijk je jouw energiegebruik met dat van je buren. Zo kun je veel geld besparen op je energierekening. En met dat geld kun je natuurlijk weer andere gave gadgets kopen…