Je huis inrichten doe je zo!

Heb je net een geweldig nieuw huis, appartement of hutje gekocht? Alleen of met je geliefde? Of je nou net een huurcontract hebt getekend of een koophuis hebt gekocht: je wilt er natuurlijk een mooi paleisje van maken, wat echt voelt als jouw huis! Zo kan je iedere avond thuiskomen, om je heen kan kijken en trots zijn op jouw creatie. Maar daar is eerst het één en ander voor nodig. Het begin namelijk met een goede inrichting! Iedereen weet dat dit een uitdaging is en dat dit er soms voor zorgt dat je door de bomen het bos niet meer ziet… Wij begrijpen dit allemaal en geven je daarom ook een paar tips hoe je het kan aanpakken!

Op zoek naar inspiratie

Het is fijn om eerst een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is en om je behoeftes en wensen in beeld te krijgen. Ook zijn prijzen niet geheel onbelangrijk. Vaak kan je online ook al een beeld krijgen welke winkels bij jouw behoeftes, stijl en prijscategorie past, zodat je later gerichter op zoek kan gaan. Een moodboard maken helpt om alles overzichtelijk te krijgen en zo een kleurenpallet en stijl te kiezen! Pinterest is ook een favoriet voor inspiratie zoekende mensen!

Begin bij het begin

Nu je weet wat je ongeveer wilt is het belangrijk om de basis eerst aan te pakken. Beperk je eerst tot de vloeren en muren. Welke verf wil je? Of wil je behang? Wil je een houten vloer, een gietvloer of tapijt? Houd hierbij rekening met zaken die invloed hebben op je keuze, zoals het hebben van huisdieren en kinderen. De afwerking is ook belangrijk om een mooi eindresultaat te hebben. Let dus ook bijvoorbeeld op plinten, deurknoppen, stopcontacten en wegwerking van bedrading. Als de basis goed is kan je verder met de meubels!

Aanschaffen van meubels.

Je hebt inmiddels vast een idee van meubels die je wilt bewaren en meubels die je nieuw wilt aanschaffen. Het aanschaffen van nieuwe (grote meubels) brengt planning en geduld met zich mee vanwege de lange levertijden. Net een nieuw bed of kast gekocht? En vraag jij je af hoe je deze thuis krijgt? Een koerier verleent vaak naast zakelijk, ook particuliere diensten en zorgt er dan vaak ook voor dat de aankopen snel en soms ook goedkoper worden thuis geleverd! Ben je tweedehands gaan shoppen of een leuk koopje gevonden op marktplaats? Een koerier zorgt ervoor dat jouw unieke meubel speciaal voor jou wordt opgehaald en afgeleverd op het gewenste adres! Zo is het allemaal minder stressvol en heb jij binnen no time je paleisje!

Mede mogelijk gemaakt door koerier Almere