Kadastrale kaart rapport

Ben je op zoek naar een kadastrale kaart rapport? Raadpleeg dan kadastralekaart.com, met daarop steeds actuele kadaster gegevens. Op hetzelfde platform kun je ook terecht als je op zoek bent naar eigendomsinformatie, beide producten zijn tegen een klein bedrag te downloaden. Je downloadt steeds de informatie zoals die bij het kadaster bekend is. De gegevens worden steeds bijgewerkt en dus is de informatie steeds up-to-date.

Perceelnummers en info over de belangrijkste bebouwing op een perceel

Download je het kadastrale kaart rapport, dan krijg je een beeld van de ligging van een perceel in de omgeving en ook de kadastrale perceelgrenzen. Ook krijg je perceelnummers en de belangrijkste bebouwing op een perceel getoond. Door het downloaden van het kadastrale kaart rapport krijg je eveneens een beeld van de objecten die op een perceel gevestigd zijn. Downloaden betekent informatie binnenhalen van streetview foto’s, kadastrale gemeentenaam, kadastrale aanduiding en de adressen op het perceel.

Je krijgt de beschikking over een uittreksel van de eigendomsakte. Je kunt ook eigendomsinformatie downloaden. Je komt er dan echter wie de rechtmatige eigenaar is van een pand of een perceel. Je krijgt daarnaast een uittreksel van de eigendomsakte en daarmee dus in feite een samenvatting van de originele eigendomsakte.  Ook biedt eigendomsinformatie informatie over de zakelijke rechten en het jaar van de verkoop. Ook beschik je na het downloaden over een uitgebreide omschrijving van het object. Ook heb je nu eventuele belemmeringen in beeld en krijg je een verwijzing naar het brondocument.  Je downloadt de eigendomsinformatie op A4 papier en betaalt er nog geen tien euro voor. De data die je krijgt is officiële informatie van het kadaster. Bovendien is de informatie steeds actueel. Het is toch al de moeite waard om eens een blik te werpen op kadastralekaart.com. Je ziet Nederland van bovenaf en alleen dat al is de moeite waard. In principe gebruik je de gegevens gratis. Een aantal producten zijn tegen een klein bedrag te downloaden. Een abonnement afsluiten is ook mogelijk.