Keuken

Keuken 

Tegenwoordig neemt de keuken de functie van de woonkamer over óf deze wordt er hevig bij woonkamer betrokken. Dit zien we anno 2019 steeds vaker. Daarom is het erg belangrijk dat de keuken voorzien is van een mooie styling en een warme uitstraling. Een trend die we in 2019 steeds vaker tegen kwamen waren landelijke keukens. Deze robuuste, stevige en tijdloze keukens worden vormgegeven door middel van hout.

Sfeer
De landelijke, tijdloze keuken straalt een prettige sfeer uit. Deze sfeer wordt mede bepaald door het vele gebruik van hout in de keuken. Het gebruik van hout in een keuken geeft een robuuste en krachtige sfeer en dit kan heel prettig aanvoelen in combinatie met een aangrenzende woonkamer. Doordat keukens tegenwoordig in alle soorten, geuren en kleuren te bestellen zijn zijn de opties eindeloos. Door gebruik te maken van de verschillende opties voel je dit ook in je portemonnee. Daarom wordt er vaak voor gekozen om zelf een keuken te bestellen en deze zelf te monteren om op kosten te besparen. Het voordeel hiervan is dat je je eigen keuken geheel kunt samenstellen en zodoende kunt besparen op de kosten.

Geschikt gereedschap
Het monteren van een keuken is een nauwkeurige klus en gebruik van goed gereedschap is hier erg belangrijk voor. Daarom wordt er door veel keuken montage bedrijven ook gebruik gemaakt van pneumatisch gereedschap. Het gebruik van pneumatisch gereedschap (ook wel luchtdruk gereedschap genoemd) is aan te raden omdat je hierdoor nauwelijks naslagwerk te zien is. Met naslagwerk wordt schade bedoeld die na het bevestigen van een schroef te zien is. Door het gebruik van kleine niettackers kan er nauwkeurig geschoten worden en zal er nauwelijks naslagwerk te zien zijn. Daarnaast bevelen wij aan om hiervoor plasticgebonden spijkers te gebruiken in plaats van draadgebonden spijkers. Door het gebruik van plasticgebonden spijkers is er minder naslagwerk te zien en kan er soepel doorgewerkt worden zonder je druk te maken over schade op je prachtige nieuwe keuken kastjes.