Kozijnen van Kunststof? Jazeker!

Meer informatie over kozijnen van kunststof kun je vinden op de website van Profel.

Kunststof kozijnen staan vaak niet bekend als een “sexy” product. Schrijf ze echter niet meteen af, want ze zijn zeer prijsvriendelijk en isoleren daarnaast ook bijzonder goed. Hieronder enkele redenen waarom ze niet onder doen voor houten of metalen kozijnen.

  • Onderhoudsgemak: Kunststof kozijnen zijn ontzettend makkelijk te onderhouden. Met de tuinslang een beetje water eroverheen voordat je ze met een spons afdoet en klaar is Kees.
  • Er is veel mogelijk met kunststof kozijnen en stijlen. Laat je kozijnen helemaal op maat en jouw smaak afstellen en creëer je eigen look.
  • De isolatiewaarde van kunststof kozijnen. Wist je dat kunststof kozijnen ontzettend goed isoleren? Ze zijn veel duurzamer dan hout en aluminium met een lagere U-waarde (hoe lager deze score hoe beter de isolatie). Dan houd je het wel lekker warm binnen. Wel zo prettig.’
  • Op zoek naar de look van hout of aluminium, maar wil je wel besparen door een kunststof kozijn te kiezen? Dan kun je ook overwegen om een combinatie te laten plaatsen. De uitstraling van hout of aluminium met een lagere prijs, ideaal!
  • Qua prijs/kwaliteit zul je niet beter vinden. Kozijnen zijn gewoon bijzonder duur, daar valt helaas weinig aan te veranderen. Door te kiezen voor kunststof kozijnen kun je de kosten wel drukken, soms tot meer dan 30%! Kortom, een budgetvriendelijke investering.