Kundli en de planeten

Kundalini is een Sanskrietwoord dat opgerold betekent. Het is de energieslang die ons lichaam voelt. Kundalini wordt vaak verwisseld met Kundli. Online zijn de beste astrologiecalculators te vinden waar je jouw Kundli horoscoop kan berekenen. Dit is een horoscoop op basis van je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats.

De methode van Kundli

De methode van Kundli is ontwikkeld door oude Yogi’s in India. Kundli is de grafische weergave van de 9 planeten op het moment van geboorte: de zon, de maan, Mars, Mercurius, Jupiter, Venus, Saturnus, Rahu en Kethu. De negen planeten zijn allemaal geplaatst in de 12 astrologiehuizen. Men gelooft dat de planeten in ons zonnestelsel allemaal een significante elektromagnetische invloed hebben op onze planeet en alles erop.

Je eigen Kundli grafiek

Uiteraard heeft elke persoon zijn of haar eigen specifieke Kundli grafiek, die uniek is. Alle levende wezens en niet-levende objecten hebben Kundli. Online rekenmachines helpen je om de meest voordelige timing voor verschillende gebeurtenissen in jouw leven te berekenen. Matchmaking is een gebied waar het veelvuldig wordt gebruikt.

Kundli Matching

Kundli Matching is gebaseerd op een oude Vedische astrologiemethode genaamd Ashtakoot Guna Milan, of achtvoudige matching. Deze methode vertelt de compatibiliteit tussen een man en een vrouw.

In Vedische wijsheid wordt gezegd dat een relatie alleen tot stand komt wanneer er een zeer hoog niveau van in het verleden verschuldigde rechten tussen twee mensen moet worden verrekend. Vergoedingen uit het verleden verwijzen in dit geval naar vorige levens. Een mismatch op Kundli niveau kan eigenlijk betekenen dat er niet genoeg rechten zijn om tussen twee geliefden te worden verrekend om man en vrouw te worden. In dit licht is Kundli Matching misschien gewoon een instrument voor het beëindigen van de relatie. En zelfs wanneer kundli matching groen licht geeft, kunnen er nog steeds andere problemen zijn waardoor de relatie niet kan groeien tot een huwelijk.

De plaatsing van de planeten

Met behulp van Kundli, online of via een astroloog, worden zaken als het bezitten van een huis, opleiding, baan en gezondheid beoordeeld aan de hand van de plaatsing van de planeten in de verschillende huizen van de horoscoop. Echtelijk geluk is een van hen, en dus bestemd in de geboortekaart zelf. Dus, of je nu met de een of de ander trouwt, het totale mogelijke geluk van jouw huwelijk zit in jouw grafiek, en niet zozeer in de combinatie van de twee grafieken.

Kundli online berekenen

Er bestaan een aantal echte goede programma’s om je persoonlijke Kundli online te berekenen, maar het is belangrijk om te beseffen dat je waarschijnlijk een ervaren en verantwoordelijke astroloog nodig hebt om je grafieken te interpreteren. Houd er rekening mee dat een Kundli online lezing de twijfels over jouw relatie kan voeden. Als je te veel waarde hecht aan de resultaten, kan je een huwelijk vernietigen dat een goede kans heeft om de uitdagingen die het tegenkomt te overwinnen.