Lekker varen op het water

Door het steeds populairder worden van de watersport zie je dat steeds meer mensen lekker gaan varen als het mooi weer is, wat je vaak ziet is dat kinderen en gezinnen lekker aan het varen zijn met een betaalbare rubberboot of opblaasboot.

Rubberboot of Opblaasboot

Wat is het verschil tussen een rubberboot en opblaasboot? Een rubberboot is vaak steviger en stabieler en is voorzien van een spiegel, dit zit aan de achterkant van de boot en daar kun je een motor aan hangen, een opblaasboot heeft dit niet. Ook kun je bij een rubberboot vaak uit verschillende soorten bodems kiezen, neem maar eens een kijkje in de rubriek TOP 5 producten.
Elektrische varen steeds populairder.

Nu het steeds drukker wordt op het water en iedereen rekening moet houden met het milieu/ natuur is het op veel plaatsen verboden om met een brandstofmotor te varen. Dit omdat een brandstof motor uitlaatgassen uitstoot en omdat het lawaai maakt wat de natuur stoort. In deze gebieden mag wel elektrische gevaren worden.

Dit gaat met een elektrische fluistermotor die d.m.v. een accu wordt aangedreven. Met deze motoren vaar je geruisloos en verstoor je de natuur zo min mogelijk. Een ander pluspunt is dat je zonder herrie optimaal kunt genieten van de rust en natuur.
Boot kopen tegen een betaalbare prijs.

Voor een groot aanbod van rubberboten, opblaasboten en motoren kun je altijd terecht bij RubberbootExpert. Deze botenspecialist heeft bijna alles op voorraad van klein tot groot en in alle prijsklasse.

Naamloos