Loodgieters Eindhoven

De cv-ketel: de warmtebron van uw huis

De cv-ketel is onmisbaar in ieder huishouden. Vooral nu de koude dagen er weer aankomen, wilt u er zeker van zijn dat de cv-ketel geen problemen gaat opleveren. Het is namelijk de kern in uw huis die u van warmte voorziet. Of het nu gaat om de verwarming in uw woonkamer of het warme water uit de kraan: alles wordt vanuit de cv-ketel geregeld.

De meeste cv-ketels geven zelden een foutmelding aan. Het water wordt soms niet warm, maar dat is niet meteen reden tot paniek. In de meeste gevallen kunt u de ketel resetten en gaat hij weer een hele poos zonder mankementen mee. Komt het echter vaak voor dat u uw cv-ketel moet resetten, dan is er vaak wat meer aan de hand. Aangezien de cv-ketel de kern vormt van alle warmte in huis, moeten de problemen ook bij de kern worden aangepakt.

Direct een vakman voor de deur

Wanneer u de cv-ketel vaak moet resetten of het resetten van de cv-ketel niet werkt, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk de oorzaak van het probleem weten. Belangrijker nog, u wilt graag dat het probleem in een mum van tijd wordt opgelost. Gelukkig kunt u met behulp van onze 24-uursservice op ieder moment contact opnemen met een loodgieter bij u in de buurt.

Hij zal zo snel mogelijk met al het benodigde gereedschap en eventuele nieuwe onderdelen naar u toekomen.

Onze vakmannen werken efficiënt en professioneel en zullen op een begrijpelijke manier uitleggen wat de oorzaak van het probleem is. Daarna zullen ze vakkundig het probleem verhelpen. Aangezien ze in de meeste gevallen het juiste gereedschap en de juiste onderdelen bij zich hebben, is een vervolgafspraak zelden nodig. Voor u het weet kunt u weer genieten van een warme douche.

Op zoek naar een loodgieter voor een onderhoudsbeurt aan uw cv-ketel? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Nieuwe cv-ketel nodig

Mochten de problemen veel groter zijn, dan is alleen een onderhoudsbeurt of een reparatie vaak niet meer genoeg. Een cv-ketel gaat gemiddeld zo’n 15 jaar mee. Dat betekent niet meteen dat de ketel het na 15 jaar volledig opgeeft. Wel zal hij veel minder zuinig worden en worden de kansen op een koude douche veel groter.

Het is dus beter om de ketel op tijd te laten vervangen. Het kiezen van een nieuwe cv-ketel is niet iets dat u zomaar even doet. Aangezien hij van groot belang is in uw huishouden, wilt u er zeker van zijn dat u de goede keuze maakt. Naast dat uw loodgieter u daarin kan adviseren, zijn er verschillende sites met betrouwbare tips en adviezen. Een veelgekozen merk cv-ketel is Remeha. Op hun website staan verschillende artikelen die u op weg kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.

Een nieuwe cv-ketel betekent verzekerd zijn van warmte in huis, dus wees verzekerd van een goede keuze.