Loungesets voor in de tuin

Heerlijk genieten van het mooie weer. Loungesets brengen u luxe, sfeer en het comfort om volledig tot rust te komen. Een loungeset heeft doorgaans een lagere zit en heerlijk dikke lounge kussens zodat u lekker kunt genieten van een drankje met familie en vrienden. Hieronder leest u handige tips bij de aankoop van loungesets en het onderhoud ervan. En goed om te weten: loungesets zijn de laatste jaren een stuk betaalbaarder geworden dan vroeger. Zo is heerlijk loungen voor iedereen weggelegd!

Waar moet u op letten bij de aankoop van een loungeset?

Loungesets zijn in veel soorten en maten te verkrijgen. Bekende kwaliteitsmerken als Garden Impressions en 4 Seasons bieden een ruime keuze loungesets in allerlei varianten. Er zijn bijvoorbeeld zowel hoek loungesets als sets met een bank en losse loungestoelen verkrijgbaar. Bekijk goed welke loungeset het beste bij uw wensen past, zo is er voor elke tuin een geschikte loungeset te koop. Naast de soorten loungesets, zijn deze ook in diverse materialen verkrijgbaar. Een van de populairste soorten materiaal is wicker vlechtwerk. Dit zijn loungesets met een aluminium frame met kunststof vlechtwerkdraad eromheen. Bij loungesets zit vaak een lage loungetafel inbegrepen. Ook deze loungetafels zijn in veel verschillende soorten materialen te koop. Heeft u liever een hogere tafel of hogere zit? Dan is misschien een lounge diningset misschien iets voor u. Op Tuinmeubelland.nl vindt u naast een grote collectie loungesets ook lounge diningsets van hoogwaardige kwaliteit.

Het onderhouden van loungesets

Voor het onderhoud van loungesets wordt geadviseerd om goed te kijken naar de materialen waarvan de loungeset gemaakt is. Gebruik beslist geen hogedrukspuit bij het reinigen, dit kan de coating of het vlechtwerk van de loungesets beschadigen. Meestal zijn vlekken eenvoudig te verwijderen met een sopje en een zachte borstel. Op Tuinmeubelland.nl vindt u voor elk materiaal reinigingsproducten om hardnekkig vuil te verwijderen en diverse onderhoudsproducten om de levensduur van loungesets te verlengen. Zo geniet u nog jarenlang van dat comfortabele vakantiegevoel in uw eigen achtertuin.