Luxe badkamer inrichting

Na een aantal jaren intensief gebruik, is een badkamer vaak helemaal uitgeleefd. Je kan dan je badkamer verbouwen of vervangen. De voorbije jaren zijn er ontzettend veel leuke innovaties voor in de badkamer op de markt gekomen voor elk budget. Welke leuke nieuwigheden kan ook jij in je nieuwe badkamer installeren?

Wellness

Je kan makkelijk een beetje wellness-geluk in je badkamer bouwen. Denk bijvoorbeeld aan een infraroodcabine, een stortdouche, een sauna of een stoomdouche met massagestralen.

Connectiviteit

Neem je graag meteen een ontspannend warm bad wanneer je thuiskomt van het werk? De nieuwste baden kan je van op afstand vullen via je smartphone. Je is helemaal gevuld en op perfecte temperatuur, zodat er jij er meteen in kan gaan.

Stemming

Verbind de audio- en videotoestellen in je badkamer. Verander in een handomdraai het volume van de muziek of de kleur van de sfeerverlichting in de badkamer via je smartphone. Kies er met gemak voor om zonder op te staan een andere afspeellijst te beluisteren of een nieuwe serie te beginnen bekijken.

Kraanverlichting

Een LED lampje ingebouwd in de kraan bij je wasbak kleurt blauw bij koud water en rood wanneer er warm water doorheen stroomt. Zo’n lichtje is niet enkel een simpele sfeerschepper. Je verbrandt nooit meer je handen en je houdt beter je warm waterverbruik in het oog. Deze handige gadget kost je bovendien werkelijk bijna niets.

Spiegel

Ook je traditionele badkamerspiegel kan je nu door een veel moderner hebbeding vervangen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een spiegel met ingebouwde spiegelverwarming: met een anti-condensspiegel zal je nooit meer last hebben van neergeslagen waterdamp op de spiegel. Of kies je liever voor een spiegel met een ingebouwd LED-scherm, waarop je berichten of de klok kan lezen terwijl je ’s morgens je tanden staat te poetsen?