Maak je tafel af met een tafelloper

De tafel speelt een belangrijke rol in elk huishouden. Het is de plaats waar onze dag begint met een gezond ontbijtje en het is de plaats waar onze dag eindigt met een heerlijk diner. Gedurende de dag wordt aan de tafel gewerkt, geluncht, gepraat en gedronken. De kleintjes van het gezin gebruiken de tafel als hun designlab en maken er prachtige tekeningen aan, terwijl de oudere kinderen hun huiswerk aan tafel maken. ’S Avonds wordt de tafel een plaats om heerlijk aan te eten en te borrelen met vrienden, familie of gewoon met het eigen gezin. Het intensieve gebruik van de tafel zorgt ervoor dat het bijna onmogelijk is om de tafel te beschermen en mooi te decoreren. Echter, door te kiezen voor prachtige tafellopers in combinatie met een mooie bos bloemen ziet jouw tafel er altijd stijlvol uit!

Klasse en uitstraling

Een tafelloper straalt klasse uit. Het geeft elke tafel moeiteloos een koninklijke twist. Tafellopers kunnen zowel horizontaal als verticaal over de tafel worden gelegd. Door te tafelloper over de lengte van de tafel te plaatsen worden de tafel en de ruimte waarin de tafel staat optisch langer. Door een tafelloper over de breedte van de tafel te plaatsen leg je de nadruk op de breedte van de tafel en lijkt de ruimte waarin de tafel staat optisch breder. Kies je voor een tafelloper over de breedte van de tafel? Dan is het aan te raden om voor elk set stoelen een tafelloper te plaatsen. Zo creëer je eenheid en rust in jouw interieur en krijgt jouw tafel in een handomdraai een royale uitstraling.

Een tafelloper voor alle gelegenheden

Tafellopers kunnen gebruikt worden voor alle gelegenheden. Ze kunnen ter decoratie over een tafel geplaatst worden, maar ze zijn ook functioneel. Denk bijvoorbeeld aan een fantastisch diner met vrienden of familie. Combineer jouw tafelloper met een bijpassend tafellaken en creëer een op die manier een prachtige, stijlvolle tafel. Presenteer vervolgens al het heerlijke eten op de tafelloper, zodat het eten de aandacht krijgt die het verdient. Door een tafelloper in huis te hebben wordt elk etentje een groot succes.

Een tafelloper kopen

Wil jij een tafelloper kopen maar twijfel je welke kleur het meest geschikt is voor jouw tafel? Dan hebben wij een aantal tips voor je:

  • Zorg dat de kleur van de tafelloper de kleur en het materiaal van jouw tafel accentueert en niet laat verdwijnen
  • Zorg ervoor dat de kleur van de tafelloper aansluit bij de hoofdkleuren van jouw interieur
  • Zorg ervoor dat de kleur van de tafelloper past bij de kleur van jouw meest gebruikte tafellaken
  • Zorg ervoor dat jouw tafelloper het interieur versterkt en een koninklijke uitstraling geeft