Mies&Co tovert een glimlach op je gezicht!

Het Nederlandse merk Mies&Co is zo’n merk waar je meteen een beetje blij van wordt. Alle producten zijn er op gericht om het prille leven van jouw allerkleinste zo comfortabel mogelijk te maken. De eerste collectie is in juni 2016 uitgebracht en bevat onder andere zachte voetenzakken, schattige en stoere lakentjes en dekentjes, bijtringen en speenknuffels en een leuke stylisch diaper clutch!

Het merk is opgericht door een Nederlandse mama terwijl zij en haar baby na de bevalling in het ziekenhuis lagen. Haar dochtertje heeft voor haar leven moeten knokken en heeft nog een lange tijd in het ziekenhuis moeten doorbrengen. Terwijl haar dochtertje sliep, droomde haar mama over mooie dingen. Dit is de start geweest van het nieuwe merk Mies&Co. Gelukkig gaat het inmiddels heel goed met haar dochtertje en is het merk Mies&Co een feit!

De naam Mies&Co is gebaseerd op het eerste woordje van de grote zus van dit meisje. Ken je die lekker ruikende crème in die gele tube? Die noemde zij dus MIES. In dit gezin geeft het woord MIES nu dat gevoel van zachtheid en het vertroetelen en liefhebben. Dat gevoel is ook meegenomen bij de uitwerking van de producten van Mies&Co.

Een merk met een mooi en hartverwarmend achterliggend verhaal wat zeker terug te zien is in de eerste collectie. De producten zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen. Samenwerkingspartners worden bij Mies&Co heel bewust gekozen. De producten worden geproduceerd in Europa. Het mooie bij Mies&Co is dat je er van uit kunt gaan dat de producten met liefde zijn gemaakt.

De eerste collectie van Mies en Co heeft een rustige kleurstelling. Er is gekozen voor een combinatie van overwegend wit en grijstinten met subtiele details en patronen. De materialen zijn zacht en erg aaibaar. We zien onder andere wol en fleece van hoogwaardige kwaliteit. De perfecte producten om jouw allerkleinste mee te vertroetelen!

Sfeerhuysgeerts.nl babykamer decoratie inspiratie