Mijn favoriete TV-meubels: de top 5 op een rij

Wij van Sfeerhuys Geerts hebben onze top 5 TV meubels voor jou op een rij gezet. Het zijn TV meubels geworden van bekende Hollandse meubelmerken. Ze staan bekend om de hoge kwaliteit van de TV meubels door het gebruik van goede houtsoorten zoals teakhout, acaciahout, mangohout en eiken hout. Wil je alle TV meubels bekijken, ga dan naar Homeblend, waar je uit een collectie van ongeveer 500 TV meubels jouw nieuwe TV Meubel kunt kiezen. Ideaal wanneer je direct alle verschillende woonwinkels wil vergelijken.

1. Eleonora Ibiza TV Meubel / TV Kast

Ben je op zoek naar een praktisch én stijlvol tv meubel? Bekijk dan de Eleonora Ibiza 130 cm Naturel eens. Dit stijlvolle meubelstuk biedt niet alleen ruimte voor de televisie, maar heeft ook voldoende opbergruimte voor andere spullen.

De Eleonora Ibiza 130 cm Naturel is een stijlvol meubelstuk dat je gebruikt om de televisie op de juiste hoogte te zetten. Het tv meubel biedt niet alleen voldoende ruimte voor jouw televisie, maar heeft ook vier laden en twee open opbergruimtes om andere spullen in op te bergen. Wil je jouw dvd’s, tijdschriften en afstandsbediening op bij de televisie opbergen, dan heeft de Eleonora Ibiza 130 cm Naturel hier in ieder geval voldoende ruimte voor. Daar komt nog bij dat het tv meubel van hoge kwaliteit is, waardoor het gegarandeerd jaren mooi blijft. De afmetingen van het tv meubel zijn 130x45x60 centimeter (lxbxh). Je kunt dit tv meubel in de woonkamer zetten, maar ook in de studeerkamer, op de slaapkamer of in de speelkamer voor de kinderen. Hetzelfde tv meubel van het merk Eleonora is ook verkrijgbaar in de kleur wit.

2. Eleonora Industry TV Meubel / TV kast

Moet jouw tv meubel niet alleen praktisch zijn, maar bovendien perfect bij jouw stoere interieur passen? Dan is de Eleonora Industry 185 cm Zwart zeker iets voor jou. Dit industriële tv meubel van hout en metaal is niet alleen praktisch, maar is een echte blikvanger in jouw industriële inrichting.

De Eleonora Industry 185 cm Zwart is een uniek tv meubel van het merk Eleonora. Het meubelstuk is niet alleen praktisch door de zes laden en twee open opbergruimtes, maar ziet er bovendien prachtig uit. Het industriële tv meubel is gemaakt van hoogwaardig hout en stevig metaal, twee materiaalsoorten met een stoere uitstraling. Heb je een industrieel interieur en houd je wel van meubels met een beetje ‘edge’, dan is dit tv meubel zeker iets voor jou. En omdat de materialen van het meubelstuk mooi afgewerkt zijn, is het tv meubel zowel nu als over vele jaren prachtig om tegenaan te kijken. De afmetingen van het meubelstuk van Eleonora zijn 185x45x65 centimeter (lxbxh). Het tv meubel is extra breed, dus je kunt hier gemakkelijk een grotere televisie op zetten. Zelfs zonder grote televisie op het tv meubel, is de Eleonora Industry 185 cm Zwart een echte blikvanger in jouw inrichting.

3. Eleonora Kaap TV Meubel / TV kast

Heb jij een industrieel interieur en zoek je het perfecte tv meubel bij deze stoere woonstijl? Wellicht is het Eleonora Kaap 200 cm Zwart tv meubel dan wel iets voor jou. Dit stoere meubelstuk heeft een eenvoudig ontwerp, dat perfect bij de industriële woonstijl past.

De Eleonora Kaap 200 cm Zwart is een tv meubel van het gerenommeerde en populaire merk Eleonora. Het is geen standaard tv meubel, maar een meubelstuk dat expres zo simpel mogelijk gehouden is. Zo is het meubelstuk enkel gemaakt van twee houten planken, die door twee metalen steunen bij elkaar worden gehouden. Heb je een industrieel interieur en zoek je het perfecte stoere tv meubel voor deze woonstijl, dan is de Eleonora Kaap 200 cm Zwart zeker iets voor jou. En omdat de materialen van het tv meubel van hoge kwaliteit zijn, heb je gegarandeerd jaren plezier van dit stoere meubelstuk van Eleonora. De afmetingen van de Eleonora Kaap 200 cm Zwart zijn 200x46x55 centimeter. Omdat het tv meubel extra breed is, kun je hier gemakkelijk een grote televisie op kwijt. Het meubelstuk is ook verkrijgbaar in de kleur wit: met witte metalen steunen.

4. Eleonora Vako TV Meubel / TV kast

Moet jouw nieuwe tv meubel niet alleen praktisch zijn, maar bovendien een stijlvol en strak ontwerp hebben? Dan is de Eleonora Vako 150 cm Wit zeker iets voor jou. Dit tv meubel biedt voldoende ruimte voor je televisie, heeft veel extra opbergruimte en heeft een strak en stijlvol ontwerp.

De Eleonora Vako 150 cm Wit is een stijlvol tv meubel van het merk Eleonora. Het tv meubel biedt voldoende ruimte om de televisie neer te zetten, maar is bovendien uitgerust met zeven open vakken. Deze vakken kun je gebruiken om spullen als afstandsbedieningen, game consoles en dvd’s op te bergen. Haal je dit tv meubel in huis, dan heb je nooit meer last van los slingerende spullen in je woonkamer. Deze spullen berg je namelijk allemaal op in dit stijlvolle tv kastje. Heb je een modern interieur, dan is de Eleonora Vako 150 cm Wit het perfecte tv meubel voor jou. Dit meubelstuk heeft namelijk een stijlvol en vooral strak ontwerp, dat perfect bij de andere meubelstukken in jouw moderne inrichting past. De afmetingen van het meubelstuk zijn 150x45x60 centimeter. Hetzelfde televisiekastje is ook verkrijgbaar in de kleur zwart.

5. Eleonora Havana TV Meubel / TV kast

Ben jij een groot liefhebber van stoere meubels en zoek je een nieuwe tv kast? Dan is de Eleonora Havana 200 cm Hout zeker iets voor jou. Deze duurzame tv kast heeft een stoer en strak design, dat perfect in jouw stoere interieur past.

De Eleonora Havana 200 cm Hout is een duurzaam tv meubel van het gerenommeerde merk Eleonora. Het tv meubel is namelijk niet van nieuwe materialen gemaakt, maar is gemaakt van gerecycled hout en ijzer. Koop je dit tv meubel, dan weet je zeker dat je een duurzame aankoop doet. Daar komt nog bij dat de tv kast niet alleen duurzaam is, maar er bovendien prachtig uit ziet. De kast heeft een stoer en eenvoudig ontwerp, zonder veel poespas en met veel strakke lijnen. Het stoere ontwerp van de tv kast komt extra goed naar voren door het robuuste hout en ijzer, dat zorgvuldig afgewerkt is om de tv kast een lange levensduur te geven. De lengte van het tv meubel van Eleonora is 200 centimeter. Dit is meer dan voldoende voor een grote televisie. En heb je niet zo veel ruimte voor je nieuwe tv meubel? Dan bestel je de Eleonora Havana Hout met een lengte van 150 centimeter.