Musthaves voor in de tuin!

Wie wilt er nou niet genieten van een prachtige tuin? Met deze musthaves kun je heerlijk genieten in jouw tuin! Waar wacht je nog op? 

Overkapping

Kun jij ook zo genieten van urenlang in jouw tuin zitten? Dan is een overkapping ideaal! Hiermee kun je ook als het regent heerlijk blijven zitten. Zet er een kacheltje bij en dan blijf je ook lekker warm. Je kunt ervoor kiezen om een houten of metalen overkapping te nemen. Hout heeft wel meer onderhoud nodig, maar is wel een stuk goedkoper. Nog een groot voordeel van een overkapping in de tuin is dat je jouw fietsen of scooters hier ook droog onder kunt stallen. Dit is perfect als je bijvoorbeeld geen ruimte in jouw garage of schuur hebt hiervoor. 

Let wel op dat je altijd de fietsen op slot zet en de scooter ook goed beveiligd met een scooterslot. Het kan altijd dat mensen de tuin inbreken en in tegenstelling tot in de schuur of in de garage, staan jouw voertuigen hier minder veilig. 

Vogelhuisjes 

Genieten van de natuur in jouw tuin kun je nóg beter doen, als je wat vogelhuisjes neerzet. Zo kun je de vliegende bezoekers de hele dag bewonderen en misschien besluiten ze wel zelfs te blijven! Om ze nog meer te trekken kun je ook voerzakjes ophangen of zelfs een grote vogelvoeder plaatsen. Als je de ruimte ervoor hebt kun je ten slotte nog een vogelbadje plaatsen. Hiermee kun je gegarandeerd genieten van deze prachtige beestjes in jouw tuin! 

Loungeset 

Natuurlijk kan dit eigenlijk niet missen. Als je lekker in jouw tuin wilt zitten is er niets beter dan een loungeset. Afhankelijk van de grootte van jouw tuin kun je kiezen voor een vaste of een losse set. Bij een losse set, is het mogelijk om de stukken afhankelijk van elkaar te verschuiven. Zo kun je ook spelen met de indeling van de loungeset. Als je een vaste set hebt, kun je deze echter niet uit elkaar halen. Zorg er dus voor dat je van te voren kijkt naar hoeveel ruimte je beschikbaar hebt in jouw tuin. Als je wat minder ruimte hebt is het handiger om een kleinere losse loungeset te halen. Heb je wel veel ruimte? Dan kun je een lekker grote vaste loungeset kiezen. 

Uiteindelijk blijft het natuurlijk ook jouw keuze. En wie weet nou het beste wat mooi is dan jezelf? Succes met het inrichten van jouw tuin!