Paalmuts van beton voor duurzaamheid

Als metselaar van muren wil je natuurlijk zo goed mogelijk werk leveren bij je klant! Zoals bekend kan neerslag ervoor zorgen dat jouw metselwerk op den duur beschadigt raakt. Dit kun je voorkomen met een paalmuts. Een paalmuts lijkt qua vorm op een hoedje en is gemaakt van beton. Deze betonnen producten kun je op een zuil – aan het begin/einde van de muur – plaatsen om de paal te beschermen tegen regen, hagel en sneeuwbuien. Zodoende blijft jouw metselwerk langer goed en heb je een tevreden klant! Daarnaast is het grote voordeel dat het er erg mooi afgewerkt uit ziet. Het geeft een extra dimensie aan bijvoorbeeld de in-/uitgang van een oprit bij een woning. Er zijn vele verschillende soorten paalmutsen. De meest voorkomende zijn degene die op hoedjes lijken, met vier vlakken en in het midden een punt. 

Betongoed

Bij Betongoed kun je voor scherpe prijzen uitstekende paalmutsen kopen! Deze zijn niet alleen in de grijze kleur van beton te koop, maar ook in het antraciet of in glimmend zwart! Daarnaast in vele formaten beschikbaar. Voor 12:00 besteld is de volgende dag al in huis. Zo heb je voor iedere klant de juiste formaat paalmuts en mogen zij zelf kiezen welke kleur ze willen hebben. Bescherm de door jou gemetselde zuilen met de beste paalmutsen voor de laagste prijzen. 

Online betonnen paalmuts kopen

Benieuwd naar de paalmutsen? Bekijk dan online ons assortiment! Zij hanteren lage verzendkosten waarmee je de volgende werkdag jouw paalmutsen al op locatie kunt hebben. Daarnaast verkopen ze ook muurafdekbanden. Zodoende zien niet alleen de palen en zuilen van de gemetselde muur er mooi uit maar kun je ook de rest van de muur bedekken met banden die ervoor zorgen dat alle neerslag er langs op gaat en geeft het een prachtige uitstraling aan de complete muur.