Passend interieuradvies

Je wilt je huis eens een andere inrichting geven, bent al een tijdje je oude interieur beu en wilt helemaal wat anders. Je hebt in gedachten al een goed interieurplan bedacht, maar je wilt ook advies van een echte professioneel. Iemand die zijn vak verstaat en jou kan helpen jouw nieuwe interieur te verwezenlijken. Een adviseur die jouw stijl en persoonlijke smaak begrijpt en respecteert.

Jouw ideeën uit schetsen

De interieuradviseur gaat met de hand van jouw bouwtekening of schetsen aan de slag. Er wordt rekening gehouden met de gezinssituatie en de activiteiten die plaatsvinden in huis. Er zal een praktische en logische indeling voor je gezin worden gecreëerd, waar rekening wordt gehouden met de bestaande meubelstukken en accessoires die er al waren. De verschillende mogelijkheden die er zijn zullen aan je worden getoond en jij kies uiteindelijk de basisindeling die jouw voorkeur heeft. Als er nieuwe meubelen gekocht worden ga je samen met de stylist op zoek naar meubels die passen bij jouw interieur. Aan de hand van een moodboard weet de adviseur precies wat jouw wensen en stijlen zijn. Toch kun je daar altijd van afwijken, omdat je altijd iets anders tegen kan komen wat je ook mooi vindt. Uiteindelijk volgt er een passend interieuradvies.

Passende bekleding en kleurcombinaties

Als de meubelen zijn uitgezocht, ga je de passende bekleding erbij zoeken. De adviseur let hierbij op de verschillende materialen zoals, leersoorten en stoffen. Maar let ook op de juiste kleurencombinaties, zoals warmte in de kleuren. Je interieur moet geen bonte verzameling van verschillende elementen worden, wat niet bij elkaar past. Daar let de interieuradviseur heel goed op. Vloerkleden, wanden en bijpassende accessoires worden allemaal afgestemd op de kleur en stijl van je meubelen. Het uitzoeken van raambekleding maakt je interieur helemaal af. De interieurstylist weet aan de hand van je schetsen en meubelen een snelle selectie te maken welke voorkeuren jij hebt en het beste aansluiten bij jouw interieur.

Als je wooninterieur eindelijk af is kun je genieten van rust in een sfeervol, warm huis wat eenheid en gezelligheid uitstraalt.