Personeel voor tuinonderhoud Amersfoort

Een tuin onderhouden vergt behoorlijk wat aandacht, kennis en tijd. Veel mensen hebben geen tijd om de tuin bij de te houden. Maar als u wilt dat de tuin er mooi uit ziet en lang mee gaat, moet er toch aandacht aan geschonken worden. De hoveniers van Van Engelenhoven bestrating zijn in te huren voor al uw tuinonderhoud in Amersfoort. Zij werken met verschillende contracten, zodat u er altijd zeker van bent dat uw tuin er netjes uit ziet.

Wat doet een hovenier?

‘Groene vingers’, een ruim begrip. Het kan natuurlijk een heel rustgevend en fijn werkje zijn om nieuwe planten in de aarde te zetten, onkruid te wieden en na te denken over de indeling van de tuin. Zeker als het mooi weer is en u lekker in het zonnetje met de tuin bezig kan zijn. Maar voor het kappen van een boom, snoeien van struiken of het verpotten van andere planten heeft u – naast het juiste gereedschap – ook verstand van zaken nodig. Want wanneer kunt u het beste de struik of boom snoeien? Moet die ene plant wel of niet in de zon staan? Als u mensen inhuurt voor uw tuinonderhoud in Amersfoort, worden uw zorgen met betrekking tot de tuin weggenomen. Uiteraard neemt de hovenier na afloop van het tuinonderhoud ook het tuinafval mee, dus daar heeft u ook geen omkijken meer naar én de groene bak blijft langer leeg.

Belang van tuinonderhoud

Herfst, winter, voorjaar en zomer; in Nederland is ieder seizoen echt anders. En bij een ander seizoen, hoort een andere verzorging voor de tuin. Zonlicht, snoeien of juist niet, verpotten en voldoende water is erg belangrijk. Door een goede verzorging van uw tuin gaan de bomen, planten en bloemen zo lang mogelijk mee. Voor het uitbesteden van uw tuinonderhoud in Amersfoort kunt u terecht bij Van Engelenhoven bestrating. Dankzij hun jarenlange ervaring kun je ervan uit gaan dat het tuinonderhoud echt goed gebeurt. Zij hebben verstand van zaken, het juiste gereedschap en u kunt voor tuinonderhoud in Amersfoort en omgeving bij hun terecht.

Voor tuinonderhoud in Amersfoort kunt u verschillende contracten afsluiten.

  • Contract voor wekelijks tuinonderhoud
  • Contract voor maandelijks tuinonderhoud
  • Contract voor seizoen onderhoud (een keer in de winter, zomer, herfst en voorjaar)
  • Contract voor voor- en najaarsbeurt
  • Contract voor voorjaar, zomer en najaar

Offerte aanvragen voor tuinonderhoud Amersfoort 

Meer dan tuinonderhoud in Amersfoort

Bij Van Engelenhoven Bestrating kunt u niet alleen terecht voor tuinonderhoud in Amersfoort, maar ook voor een tuinontwerp of het aanleggen van de tuin bent u bij hen aan het goede adres. Vooral een tuinontwerp kan nogal lastig zijn. Hoe wilt u de ruimte indelen? En wat is er überhaupt mogelijk qua ruimte? Tijdens een oriënterend gesprek bespreekt u uw wensen met de hoveniers. Zij gaan op basis daarvan een eerste ontwerp maken. Op dit ontwerp kunt u weer feedback geven en op basis van uw feedback wordt het tuinontwerp definitief gemaakt. Op die manier heeft u het gehele proces in de hand. Daarna kan de tuin aangelegd worden en begint het tuinonderhoud.