Salontafels in het bedrijf

Door een eigen hoek te creƫren bijvoorbeeld in de wachtruimte of kantine kun je soms lekker even ontspannen. Een lekkere bank, een stoel en natuurlijk een goede salontafel om de koffie op te zetten zijn hierbij essentieel.

Waarvoor te gebruiken?
Een salontafeltje is altijd handig. Zoals al eerder vermeldt is om bijvoorbeeld je koffie op te zetten, een tijdschrift neer te leggen of om brochures van het bedrijf neer te leggen. Ook oogt het mooier wanneer u een salontafel plaatst in uw wachtruimte.

Handig voor uw gasten en personeel
Wanneer er gasten bij u op bezoek komen die even in de wachtruimte plaats nemen, kunnen zij op hun gemak iets plaatsen. Dit geeft ook een fijner gevoel voor uw gast. Ook in de kantine kunt u een persoonlijk plekje maken. Dit is fijn voor uw personeel wanneer ze even willen ontspannen.

Soorten salontafels
U kunt voor verschillende materialen kiezen bij een salontafel. Zo zijn ze gemaakt van: hout, plastic, ijzer en nog veel meer andere materialen. Ook zijn de maten en vormen in veel verschillende soorten aanwezig. Houdt u meer van een moderne stijl of een ouderwetse stijl? Dit is geen probleem bij een salontafel. Een salontafel is niet te vergelijken met andere normale tafels. Ze zijn vaak klein en laag zodat u er gemakkelijk iets kleins op kunt zetten. U moet er bij een salontafel niet vanuit gaan dat u hieraan uitgebreid kunt ontbijten.

Bijzettafels en salontafels
Er zit een verschil tussen een bijzettafel en een salontafel. De salontafels zijn namelijk vaak wat lager en zwaarder. Een bijzettafel kunt u gebruiken om bijvoorbeeld naast een bank te zetten. Deze zijn ongeveer net zo hoog als de leuning waardoor u er gemakkelijk bij kunt. Ook zijn de bijzettafeltjes ligt waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Een salontafel kunt u natuurlijk ook verplaatsen, maar deze zijn over het algemeen wat zwaarder.

Te vinden bij Officetopper
Deze producten zijn beide te vinden in de webshop van Officetopper. Bij www.officetopper.com vindt u een ruim assortiment aan kantoor artikelen. Ook kunt u persoonlijk advies aanvragen bij het vinden van het juiste artikel.

Naast de webshop beschikt Officetopper ook over een grote showroom waar u eens een kijkje kunt nemen. Deze is gevestigd in Raamsdonksveer en is makkelijk bereikbaar met de auto. Wanneer u langskomt zal een deskundige uw keuzes precies met u doornemen, zodat u een besluit kan nemen over wat u wilt.