Schalen en borden bedrukken

De gezellige kerstdagen en de jaarwisseling staan weer voor de deur. Dit betekent samen met vrienden en familie genieten van lekker eten en gezellig wat drinken. Als de familie dit jaar bij u komt, wilt u natuurlijk het eten op de mooiste borden en schalen serveren. Dit is ook meteen een mooi moment om uw familie te verrassen, door schalen en borden te bedrukken met eigen tekst of afbeelding. Het is mogelijk om de schalen naar wens te bedrukken met herkenbare teksten in de familie. U kunt er ook voor kiezen om schalen te bedrukken met een afbeelding om het nieuwe jaar in te luiden als u met de jaarwisseling visite krijgt. Bij het serveren lijken de schalen in eerste instantie gewoon, maar naarmate de schaal leger wordt komt de verrassing tevoorschijn. Dit zal voor een extra spektakel zorgen en dit maakt het een onvergetelijke dag, die velen in de familie zullen onthouden.

Bedrukte schalen als relatiegeschenk

De bedrukte schalen kunnen mooi dienen als een relatiegeschenk of om iemand te bedanken. De schaal kunt u bedrukken met beide logo’s en een kleine tekst om de samenwerking te bedanken. Het is een relatiegeschenk dat vaak gebruikt kan worden, bijvoorbeeld in de kantine bij het serveren van hapjes met de borrel. Daarnaast kan de schaal ook ergens op het bureau worden gezet, om te laten zien dat de samenwerking wederzijds wordt gerespecteerd. De ontvanger van het relatiegeschenk kan er op verschillende manieren mee omgaan. Daarnaast is het een onderscheidend relatiegeschenk, omdat u de bedrukking zelf kunt bedenken. Natuurlijk moet u ook uw eigen werknemers niet vergeten. Bedrukte schalen zijn erg leuk om vlak voor de feestdagen aan uw werknemers cadeau te doen, zodat ze meteen gebruikt kunnen worden. De persoonlijke touch maakt het bijzonder en vooral geen standaard geschenk.

Duurzame relatiegeschenken

De laatste tijd is er natuurlijk veel te doen over het milieu en dat iedereen eigenlijk wat kan doen om het beter te maken. Daar kan ook naar gekeken worden bij het kiezen van een goed relatiegeschenk. Er zijn duurzame relatiegeschenken te verkrijgen, die onderscheidend en goed voor het milieu zijn. Op de schalen wordt natuurlijk het eten geserveerd en het is vaak gewoonlijk om ook wat te drinken bij het eten. Een schaal in combinatie met een glas maakt het een mooi geheel, wat ook vaak gebruikt kan worden. Echter kunt u ook aan een duurzame variatie denken, zo kunt u het glas vervangen door een eco beker van bamboe. Dit product is op een duurzame manier gemaakt en helemaal in de trend van de laatste tijd om bewuster met het milieu om te gaan.