Spiegels op maat

Een standaard spiegel voldoet niet altijd aan alle wensen en eisen. In veel interieurs zie je de spiegels die je overal ziet, van de Ikea of een andere groothandel. Wanneer je op zoek bent naar echt iets speciaals, denk er dan een aan een spiegel op maat te laten maken. Wanneer u daarvoor kiest, kunt u uw spiegel geheel naar eigen wens aanpassen. Handig voor in uw winkel, maar ook in het eigen interieur is het een keer wat anders. U kunt er bijvoorbeeld kiezen een spiegelwand te realiseren, bestaande uit allemaal kleinere spiegels. Bij een gespecialiseerd bedrijf als Glasgigant kunt u zo’n spiegel op maat bestellen.

Spiegels in winkels

Veel winkels kunnen niet uit de voeten met de gestandaardiseerde spiegels. Een spiegel moet natuurlijk precies in het pashokje passen, boven de kaptafel in de kapsalon of langs de zonnebrillenzuil bij de kassa. Ook bij bijvoorbeeld een opticien vindt u spiegels op maat, zoals een strook. Heeft u zich weleens afgevraagd hoe deze ondernemers aan zo’n spiegel op maat komen?

Spiegels in winkels

Bijvoorbeeld omdat u zelf graag iets leuks met spiegels in huis wil doen? Een spiegelmuur is bijvoorbeeld een hartstikke leuk idee voor wie een grote muur in huis overheeft. U kunt ervoor kiezen om deze heel strak te maken, door spiegels in dezelfde vorm en maat strak naast elkaar te plaatsen, maar ook heel speels. Gebruik daarvoor spiegels in juist verschillende maten en vormen. Bijvoorbeeld ronde, voor wat extra vrolijkheid. U kunt uw spiegelmuur zo uitgebreid maken als u zelf wil, door meer of minder spiegels te gebruiken.

Spiegel op maat bestellen

Bij een gespecialiseerd bedrijf als Glasgigant kunt u heel makkelijk uw spiegel op maat bestellen. Daar kunnen ze niet alleen heel gemakkelijk glas op maat snijden, maar ook spiegels. Naast standaard zilveren spiegels heeft Glasgigant ook ecemplaren met een grijze tint, die iets donkerder zijn dan de standaard, in de collectie. Ook spiegels met een bronzen tint vindt u bij dit bedrijf: sfeervol en warm. Neem een kijkje op we website en bepaal welke spiegels het best in uw interieur passen.