Tips voor de mooiste kinderverlichting

Je kleintje is op komst, of is al wat ouder waardoor de kamer (her)ingericht moet worden. Alle spulletjes moeten worden gekocht waaronder de inrichting voor de kamer maar ook kinderwagens. Er zijn zaken die nog wel eens vergeten worden zoals de verlichting. Er wordt even snel iets uitgezocht, maar toch is het leuk als ook dit aansluit bij de rest van de kamer. Bij het zoeken naar de mooiste kinderkamer verlichting kwamen we iets geweldigs tegen; Silhouette lampen! Zoek je een hanglamp voor de kinderkamer, of misschien een plafondlamp? Lees dan vooral even verder, want met deze silhouette lampen maak je van iedere kinderkamer en babykamer een echt paradijsje. Het idee van een silhouette lamp is dat wanneer de lamp uit is er een “gewone” lampenkap hangt, maar als het licht aan gaat verandert de sfeer op magische wijze en komen alle silhouetten tot leven.

 

Silhouette hanglamp

Een hanglamp voor de kinderkamer is vooral mooi bij een wat hoger plafond. De lamp vult dan echt de ruimte en is een mooie blikvanger. Jouw kindje zal onder de indruk zijn van deze prachtige Silhouette hanglamp dandelion girl, te kiezen in roze of mintgroen. De roze lamp is gemaakt met een mooie lichtroze stof met een heleboel kleine witte strikjes. De mintgroene lamp is bedrukt met fijne witte stipjes. Wat een sprookje als deze lamp aangaat! Ineens is er van alles te zien; een meisje speelt in een veld paardenbloemen en bomen, en het poesje is nieuwsgierig met haar mee gekomen. Rondom vliegen een heleboel vlinders, het is een prachtige lente dag! Deze lamp wordt met de hand gemaakt in een Nederlands atelier, en wordt geleverd met een witte pendel, waardoor de lamp gemakkelijk is aan te sluiten op het lichtnet.

 

Plafondlampen voor de kinderen

De silhouette dandelion plafondlamp is net als de hanglampen verkrijgbaar in roze en groen, met dezelfde mooie afbeelding. De plafondlamp heeft een doorsnede van 35cm, en is geschikt als je en wat lager plafond hebt in de babykamer of kinderkamer. Aan de onderkant wordt de plafondlamp afgesloten met een plastic melkglas diffuser, waardoor je niet direct in de lamp kijkt, en het licht mooi gelijkmatig verspreidt wordt. Het mooie van deze silhouette lampen is dat ze zowel de funtioneel als sfeervol zijn. Het geeft voldoende licht, wat nodig is voor een grote lamp in de ruimte, maar hij vervult ook de functie van sfeerverlichting in de kinder- of babykamer. En daarbij spreekt hij kinderen enorm aan, het is iedere keer weer een verrassing als hij aan gaat!

 

lampen voor de jongenskamer

Ben je op zoek naar een silhouette lamp voor de jongenskamer dan is deze fantastische stoere jungle silhouette lamp heel erg gaaf. Rondom lopen de jungle dieren over de savanne. Geweldig te combineren in een thema kamer met nog meer jungle accessoires!