Top 5 redenen waarom je ze wilt hebben

Waarom kiezen veel mensen toch voor inbouwspots rondom hun keuken, woonkamer of douche? In dit artikel belichten wij de voordelen van trimless spots in huis.

  1. Ze zijn onzichtbaar

Zoals je misschien weet zitten inbouwspots in het plafond verborgen. Dat geeft een bijzonder mooi en strak beeld, omdat lichten zoals vloer- en tafelkampen vaak opvallen door hun grootte en daarmee behoorlijk zichtbaar zijn voor het oog. Een inbouwspot geeft een moderne en strakke uitstraling aan bijvoorbeeld jouw woonkamer of badkamer.

  1. Onmisbaar bij plafond die laag zijn

Als je al een laag plafond heb is het natuurlijk vervelend als dit nog eens, voor het oog, wordt verlaagd door een lamp die aan het plafond hangt. Door het gebruik van inbouwspots hoef je geen lampen aan het plafond te hangen, zodat de gehele ruimte voor het oog een stuk ruimer oogt.

  1. Volledige belichting

Als je bij de inrichting van je huis goed heb nagedacht over de plaats van de spotjes, dan zorgt dat ervoor dat je hele kamer belicht wordt. Dit heb je minder snel bij een lamp die de hele kamer moet verlichten. Door middel van inbouwspotjes kan je bepaalde hoeken verlichten, zodat je hele kamer verlicht is.

  1. Trendbestendig

Inbouwspots zijn bestendig tegen veranderingen in de woontrends. Bij aanschaf van inbouwspotjes hoef je niet bang te zijn dat deze over vijf jaar uit ‘de mode’ zijn. Ze worden bijvoorbeeld veel gebruikt voor in de keuken en in de douch.

Zoals je leest zitten er behoorlijk veel voordelen aan het kopen van inbouwspotjes voor in je huis. Ik vind zelf dat het grootste voordeel is dat je de verlichten kan verwerken in je plafond, zodat dit voor het blote minder zichtbaar is. Mocht je geintresseerd zijn in spots voor in jouw huis? Kijk dan is op trimlessspots.nl