Verkoop je huis aan een vastgoedhandelaar

Ben je op zoek naar een manier om je huis snel te kunnen verkopen? Het verkopen van je huis via een makelaar geeft namelijk niet altijd het resultaat waar je op hoopt. Voor een snelle afhandeling is het daarom ook mogelijk om je huis direct te verkopen aan vastgoedhandelaar Bagro Vastgoed. Wat zijn nu de voordelen van het verkopen aan een vastgoedhandelaar.

Voorkomen van een executieverkoop

Sta je momenteel er financieel niet zo goed op en wil je voorkomen dat je jouw huis wordt uitgezet door de schuldeiser? Dan kun je ervoor kiezen de woning direct te verkopen aan een vastgoedhandelaar. Dan heb je direct geld en kun je de overwaarde gebruiken om de schuldeiser af te betalen. Wanneer je een regeling met de vastgoedhandelaar kan treffen is het ook mogelijk om je huis direct daarna terug te huren, zodat je alsnog een dak boven je hoofd hebt.

Verkopen bij een scheiding aan een vastgoedhandelaar

Ga je scheiden met je huidige partner? Dan is natuurlijk zeer vervelend, als daarnaast ook nog een lang verkooptraject van de woning op de planning staat zal de definitieve scheiding ook nog langer op zich laten wachten. Daarom is het fijn om je huis direct te kunnen verkopen aan een vastgoedhandelaar. Binnen de kortste keren is de verkoop dan afgerond en kan alles eerlijk verdeeld worden en kunnen jullie ieder je eigen kant op.

Huis is in mindere staat verkopen aan vastgoedhandelaar

Is je huis momenteel in een wat mindere staat? Dan is het vrij lastig om je huis aan particulieren te kunnen verkopen. Dan is het juist interessant om een aan vastgoedhandelaar je woning te verkopen. Voor de vastgoedhandelaar ligt namelijk daar het verdienmodel. De woning zullen ze dan namelijk volledig renoveren en daarna weer met winst doorverkopen. Hierdoor is het dus zowel voor de vastgoedhandelaar als jijzelf interessant om met elkaar in zee te gaan voor de verkoop van je huis.