Weet je niet welke brievenbus je moet kiezen? Wij leggen je ze voor

Je bent net verhuisd en je hebt je hele huis van binnen en buiten mooi opgeknapt. Er ontbreekt alleen nog één ding: een brievenbus. Er staat er al wel eentje aan het begin van de oprit maar de is helemaal vies en lelijk geworden. Je vraagt jezelf af welke brievenbussen er überhaupt zijn en welke het beste bij jouw huis past.

 

Pakketbrievenbus

Er zijn verschillende soorten brievenbussen. Eén van die brievenbussen is de pakketbrievenbus. Deze brievenbus is geschikt voor mensen die vaak of voor een lange tijd weg zijn. Ook is dit een goede brievenbus voor mensen die vaak en veel online bestellen. In de pakketbrievenbus kan niet alleen heel veel in, maar hij is ook heel goed beveiligd. Zo kan je met een gerust hart op stap zonder te veel te hoeven na te denken of het niet gestolen wordt.

 

Wandbrievenbus

Het kan ook zo zijn dat je niet zo veel online besteld of dat je vaker thuis bent en dan kan je kiezen voor een wandbrievenbus. Bij een wandbrievenbus is het handig om te weten waar je hem op gaat hangen. Je moet er namelijk op letten dat als het regent, de brievenbus niet helemaal vol met water loopt. Je wilt namelijk wel dat de post droogt blijft. Ook waar je op moet letten en zeker niet onbelangrijk is het formaat van de brievenbus en het formaat van de postgleuf. De wandbrievenbus is ook goedkoop te verkrijgen.

 

Staande brievenbus

Als je genoeg plek hebt in de tuin of op de oprijlaan dan is een staande brievenbus ook nog een optie. Een staande brievenbus is ook geschikt als je geen plek hebt aan de muur om een wandbrievenbus op te hangen. Staande brievenbussen zijn er in verschillende soorten maten en kleuren verkrijgbaar. Dus er is genoeg keuze voor iedereen.