Zeer populair: TV-meubel met landelijke stijl

Een TV-meubel is een blikvanger in elk huis. Het is dan helemaal in zicht wanneer u tv kijkt. Logisch dat u niet over één nacht ijs gaat bij het kopen van dit meubelstuk. Het moet natuurlijk ook passen bij de rest van uw interieur. Een zeer populaire trend is de TV meubel landelijk. Veel mensen kiezen voor deze stijl omdat ze van (massief) hout zijn gemaakt en dat zorgt voor een extra warme sfeer in huis. Bovendien past het de stijl ook overal bij.

flat screen TV turned off

TV-meubel en opbergsysteem in één

U koopt een nieuwe TV-meubel natuurlijk in eerste instantie om uw TV een mooi plekje te bieden. Maar ook als u uw televisie liever aan de muur hangt is een kastje eronder wel altijd handig. Voor (meer) rust in uw woonkamer bijvoorbeeld is het wel zo fijn dat u uw spullen uit zicht kunt opruimen. Of u heeft een soundbar die u mooi in of op het kastje kunt zetten.

 

Met een landelijke tv meubel slaat u dan ook twee vliegen in één klap. Het kenmerkende aan deze stijl meubels is dat het voldoende opbergmogelijkheden biedt, zoals een kastje met schuifdeuren of lades. Of een open ruimte waar u een mandje in kunt plaatsen. Of laat het plekje vrij voor uw soundbar of de TV-ontvanger bijvoorbeeld.

 

Kabels uit zicht

Nog een bijkomend voordeel van die opbergmogelijkheden: die kabels van uw tv zijn mooi weggewerkt. Doordat de kastjes vaak zijn afgesloten met een (schuif)deurtje, ziet u de kabels niet meer. Vaak is dat wel een belangrijk punt bij veel mensen die een TV-meubel willen kopen.

 

Extra tip: let op de afmeting van uw TV-meubel

Let bij het kopen van uw nieuwe televisiemeubel met die prachtige landelijke stijl, ook op de hoogte van uw TV. Heeft een grote televisie? Kies dan voor een laag meubel. Bij een kleinere TV is het aan te raden om een hoger kastje te kiezen. Dat kijkt het beste zonder dat u na een tijdje last krijgt van uw nek door een verkeerde houding.

 

Landelijke stijl: uitstekende keus

Al met al heeft u met een landelijke TV-meubel een uitstekende keus in huis gehaald. Uw spullen kunt u mooi kwijt en ook als de televisie uit staat is het een genot om richting uw TV te kijken met uw nieuwste aanwinst.